K18-Tuoteperhe laajeni

Hiustenhoidon mullistava, hiuksiin jätettävä K18-hoitonaamio on saavuttanut huippusuosion. K18 hiusnaamio palauttaa hiusten luonnollisen kunnon sekä keratiinirakenteen, jota erilaiset hiuskäsittelyt, kuten vaalennus, värjäys, rakenne- ja lämpökäsittelyt sekä mekaaninen käsittely vaurioittavat.

Nyt K18-hoitonaamion tueksi on kehitetty K18 PEPTIDE PREP Ylläpitoshampoo, sekä PEPTIDE PREP Syväpuhdistava Shampoo.

K18 Ylläpitoshampoo

K18 PEPTIDE PREP Ylläpitoshampoo – kenelle tuote sopii ja miten sitä tulee käyttää?

Tämä shampoo sopii siis päivittäiseen pesuun sekä shampooksi aina ennen K18-hoitoa. Se sisältää hiusta korjaavan K18-peptidin sekä ihonhoidosta tuttuja raaka-aineita. Siksi se on niin hellävarainen hiuspohjalle ja hiuksille.

Tämä shampoo sopii erityisesti sinulle, jolla on puolipitkät tai pitkät hiukset. Ne ovat värjätty ja/tai vaalennettu/raidoitettu ja ovat hieman tai tosi kuivan ja karkean oloiset. Sopii niin suorille kuin taipuisille sekä kiharoille hiuksille. Valitse K18-shampoo, kun et halua liian pesevää shampoota, joka jättää hiukset ihan “korpuiksi”. Tämä geelimäinen shampoo pesee, mutta hoitaa samalla ja voit käyttää tätä aina K18-naamion käytön yhteydessä.

Patentoitu K18-peptidi muodostaa suojan, joka ehkäisee mahdollista proteiinien menetystä hiustenpesun aikana. Hiukset pysyvät pehmeinä, vahvoina, elinvoimaisina ja puhtaina. Hiusväri näyttää kirkkaammalta ja hiukset tuntuvat ilmavilta sekä pehmeiltä ja luonnollisen liikkuvilta.

Shampoon pH on 4,5-5,5 ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Tuoksu on miedon sitruksinen.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota, huuhtele.

866ED192 3E28 41D7 A689 8DD7B0A70764

K18 PEPTIDE PREP Syväpuhdistava Shampoo – kenelle tuote sopii ja miten sitä tulee käyttää?

K18 PEPTIDE PREP detox shampoo syväpuhdistaa sekä hiukset että hiuspohjan. Se puhdistaa tukkeutuneet hiustupet sekä lian, öljyt, metallit ja tuotekertymät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Suosittelemme tätä shampoota käytettäväksi 1-2 viikon välein.

Shampoo sisältää ihonhoidosta tuttuja hoitavia ainesosia ja se ei haalista hiusväriä. Tämä on täydellinen shampoo sinulle, jolla on vaalennetut/värjätyt tai luonnonväriset ja hiukset ja huomaat niihin kertyvän vihertävyyttä tai pahaa hajua metalleista. Metallikertymät näkyvät myös hiuksen sameutena ja hiusvärit eivät tartu hyvin ja huuhtoutuvat nopeasti pois.
Vaihtoehtoisesti saatat käyttää paljon muotoilutuotteita ja hiusöljyjä ja haluat varmistaa, että hoitotuotteet eivät jää vain hiuksen pinnalle tuotekertymien vuoksi. Tämä on siis sama kuin iholla kuorinta: shampoo poistaa epäpuhtauksia, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Loistava shampoo myös paljon uiville aikuisille/lapsille/teineille. Shampoon pH on 3.8-4.2 ja sen tuoksu on miedon sitruksinen.

Käyttö: Käytä kerran viikossa tai tarvittaessa. Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota, huuhtele. Toista tarvittaessa.

477AD308 F641 4767 B983 F9E7C28A3F66

Miksi hiusten pesu syväpuhdistavalla shampoolla on tärkeää ja mitä shampoo tekee hiuksille?

K18 PEPTIDE PREP Syväpuhdistava Shampoo poistaa vedestä kertyviä metalleja.

Puhdistaa jo ensimmäisessä pesussa:
99 % muotoilutuote- tai silikonikertymistä
96 % talista
76 % kuparijäämistä

Shampoolle tumman värin antava aktiivihiili imee epäpuhtaudet, ylimääräiset öljyt ja lian hiuksista ja hiuspohjasta. Salisyylihappo poistaa talin hiustupesta, mutta säilyttää samalla hiusten ja hiuspohjan luonnollisen lipidi- ja kosteustasapainon. Patentoitu K18-peptidi muodostaa suojan, joka ehkäisee hiusten mahdollista proteiinien menetystä pesun aikana. Hiukset pysyvät pehmeinä, vahvoina, elinvoimaisina ja puhtaina. Hiusväri näyttää kirkkaammalta ja hiukset tuntuvat ilmavilta sekä pehmeiltä ja luonnollisen liikkuvilta. K18Hair PEPTIDE PREP-shampoo valmistelee hiukset K18-naamion imeytymistä varten.

F42E17E6 F360 41FF 844B 23D292737BFA

Miten hoidan hiuksiani shampoopesun jälkeen?

Mikäli käytit K18 PEPTIDE PREP Shampoon jälkeen K18-hoitonaamiota, et tarvitse hoitoainetta ollenkaan! Muilla pesukerroilla suosittelemme valitsemaan hoitoaineen oman hiuksen kosteutustarpeen ja hiuslaadun mukaisesti.