K18

K18 Hoitonaamio 50ml + 2kpl 5ml sekä Syväpuhdistava Shampoo 30ml kaupan päälle (lahjan arvo 30€)

79,00

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tuotekuvaus

16.7. Alkaen KESÄLAHJANA kaksi minikokoa ja syväpuhdistava shampoo kaupan päälle! Lahjan arvo 30€ ja settejä myydään 31.7. saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. 

USEIMMIN kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt vastauksia Insta-livestä: KATSO TALLENNE

Kokemuksia Meikkimuijan blogissa: https://meikkimuija.fi/k18-hoito-kotona-liian-hyvaa-ollakseen-totta/


MISTÄ ON KYSE?

K18 on hiustenhoidon mullistava hiuksiin jätettävä naamio, joka korjaa hiuksen rakenteen. Se on kotona tehtävä, superhelppo tapa palauttaa hiusten luonnollinen kunto.
K18 palauttaa hiuksen keratiinirakenteen pysyvästi ennalleen. Keratiinirakenne vaurioituu erilaisista hiuskäsittelyistä, kuten vaalennuksesta, värjäyksistä, rakennekäsittelyistä ja lämpökäsittelyistä sekä mekaanisesta käsittelystä.

MIKSI?
Tämä on ihan MUST HAVE-tuote, jos haluat pitää hiuksesi pitkinä ja hyväkuntoisina. Lyhyemmissä hiuksissa voit kärsiä hiusten hauraudesta ja katkeilusta. Hoito vahvistaa hiuksia.

MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN?
1. Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Voit pestä syväpuhdistavalla shampoolla, varmistaaksesi ettei hiuksen pinnalla ole silikoni- tai muotoilutuotekertymiä.
Saat LivingProofin syväpuhdistavan ja silikonittoman Detox Shampoon 30 ml tämän tuotteen mukana. Pese ennen hoitoa siis tällä syväpuhdistavalla shampoolla: TUTUSTU TÄÄLLÄ täysikokoiseen tuotteeseen
2. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti.
3. Pumppaa yksi pumppaus K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa. Tuote on TODELLA riittoisa ja pitkäänkin hiukseen sitä riittää vain muutama painallus.
4. Levitä hiuksiin tasaisesti, aloita latvoista ja lisää hieman myös tyveen, yksi painallus kerrallaan.
5. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE.
6. Kuivaa ja muotoile tavalliseen tapaan.

KÄYTÄNKÖ LÄMPÖSUOJAA JA MUITA MUOTOILUTUOTTEITA TÄMÄN JÄLKEEN?
Heti hoidon jälkeen voit kuivata hiuksesi aivan normaalisti. Kokeile, miltä hius tuntuu hoidon jälkeen ILMAN muotoilutuotteita. Rakennetta ja voluumia saat lisättyä kuivan hiuksen tyveen esimerkiksi Full-sarjan Dry Volume Blastilla  tai Body Builderillä. Latvaan, ennen kihartamista lämpöraudalla, kannattaa laittaa Flex-hiuskiinne. Jatkossa, niinä päivinä kun et tee hoitoa, käytä normaalisti jätettävä hoitoaine/lämpösuoja ennen kuivaamista.

MITÄ SE SISÄLTÄÄ?
Tuote sisältää patentoidun K18-peptidin. Koostumus on kevyt ja se jättää hiukset ilmaviksi. Kyseessä ei ole siis raskas, latistava hoitonaamio. Kysymysten jälkeen löydät tuotteen INCI-luettelon.

MITEN SE EROAA MUISTA RAKENNEPAIKKAAVISTA HOIDOISTA JA HOITOAINEISTA?
Merkittävin ero on hoidon tehossa: tämä on ensimmäinen aine, joka pysyvästi korjaa hiuksen rakenteen. Aiemmilla tuotteilla ollaan voitu vain ns. “kiillottaa pintaa” ja korjata hetkellisesti. Nyt helppoutena on yksi tuote. Erona on myös se, että tämä hoitonaamio JÄTETÄÄN hiukseen.

RIITTÄÄKÖ YKSI KÄYTTÖKERTA?
Yhdellä käyttökerralla pääsee jo alkuun, mutta koska vaurioita syntyy jatkuvasti, kannattaa hoitoa ylläpitää tarpeen mukaan. Eli aina kun koet tarvetta parantaa hiuksen kuntoa, tee käsittely. Alkuun kannattaa tehdä käsittely 4-6 kertaa ja sen jälkeen ylläpitää parin viikon välein.

SOPIIKO SE KAIKILLE HIUSTYYPEILLE? MITEN PERMANENTATUT HIUKSET?
Kyllä. Tuote sopii ihan kaikille hiustyypeille ja varsinkin vaalennetut ja rakennekäsitellyt hiukset hyötyvät tästä hoitotehosta merkittävästi.

INCI:
Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

  1. laurajuulia

    Tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja jäntevät. Ja mikä parasta, INCI on myös tarkalle kuluttajalle sopiva (ei sisällä silikonia!) ja sisältää mm. vehnäproteiinia 👏👍 Hinta-laatusuhde täys kymppi 😍 Suosittelen sekä käsitellyille että harmaille tai muuten vaan kuiville hiuksille.

  2. Maisa Nikkilä (varmistettu kirjoittaja)

    Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset tuntuivat sileämmiltä, napakammilta ja kiilsivät enemmän. Pesun jälkeisen pörrön sai selvitettyä kuin itsestään! Ja nyt puhutaan vaalennetuista hiuksista joiden edellisestä leikkuusta on taas vierähtänyt jo useampi kuukausi. Viiden tähden tuote, suosittelen!

  3. Janerva (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin @meikkimuijan kokeilun jälkeen itselleni tuotteen. Minulla on neljä kuukautta aiemmin otettu permis ja hento hiuslaatu. Ennen permistä oli värjätty ja myös vaalennusta oli alla. Hiukset olivat aika kuivat ja katkeilevat ja päällimmäisissä hiuksissa erityisesti pörröä. Jo ensimmäisen käytön jälkeen oli vaikutus jo tuntuva, hiukset sai selvitettyä sormin, hiukset olivat kiiltävämmät, kosteutetun tuntuiset, tuoksu oli ihana ja tuntuma oli kevyt ja sileä. Hiukset olivat puhtaan tuntuiset. Uskomaton tuote, hoito oli kuin taikatemppu.

Lisää arvio

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote