Ale!

K18

PEPTIDE PREP Ylläpitoshampoo 250ml

38,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

K18 PEPTIDE PREP pH maintenance shampoo täydentää K18-hoitonaamiota. Tämä shampoo sopii siis päivittäiseen pesuun sekä shampooksi aina ennen K18-hoitoa. Se sisältää hiusta korjaavan K18-peptidin sekä ihonhoidosta tuttuja raaka-aineita. Siksi se on niin hellävarainen hiuspohjalle ja hiuksille.

Tämä shampoo sopii erityisesti sinulle, jolla on puolipitkät tai pitkät hiukset. Ne ovat värjätty ja/tai vaalennettu/raidoitettu ja ovat hieman tai tosi kuivan ja karkean oloiset. Sopii niin suorille kuin taipuisille sekä kiharoille hiuksille. Valitse K18-shampoo, kun et halua liian pesevää shampoota, joka jättää hiukset ihan “korpuiksi”. Tämä geelimäinen shampoo pesee, mutta hoitaa samalla ja voit käyttää tätä aina K18-naamion käytön yhteysdessä. Muuten käytössäsi saattaa sarjoistamme: YOUNG.AGAIN / HYDRATE / Frizz / Restore

Shampoon koostumus ylläpitää sekä hiusten että hiuspohjan luonnollista kosteus- ja pH-tasapainoa sekä sulkee hiusten pintakerroksen tehden hiuksista ilmavat, sileät ja helposti hallittavat. Shampoon tehokkaat, mutta hellävaraiset pesevät aineet hajottavat ja poistavat hellävaraisesti lian sekä öljyn.

Patentoitu K18-peptidi muodostaa suojan, joka ehkäisee mahdollista proteiinien menetystä hiustenpesun aikana. Hiukset pysyvät pehmeinä, vahvoina, elinvoimaisina ja puhtaina. Hiusväri näyttää kirkkaammalta ja hiukset tuntuvat ilmavilta sekä pehmeiltä ja luonnollisen liikkuvilta.

Shampoon pH 4,5-5,5. Tuote ei sisällä täyteaineita, ainoastaan ja vain 17 ihonhoidosta inspiraationsa saanutta raaka-ainetta. Dermatologisesti testattu. Vegaaninen ja eläinkokeeton. Sopii päivittäiseen käyttöön. Tuoksu on miedon sitruksinen.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota, huuhtele.

Lisää K18-Tuoteperheestä voit lukea blogistamme TÄÄLTÄ

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PEPTIDE PREP Ylläpitoshampoo 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote