K18

PEPTIDE PREP Syväpuhdistava Shampoo 250ml

43,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

K18 PEPTIDE PREP detox shampoo syväpuhdistaa sekä hiukset että hiuspohjan. Se puhdistaa tukkeutuneet hiustupet sekä lian, öljyt, metallit ja tuotekertymät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Suosittelemme tätä shampoota käytettäväksi 1-2 viikon välein ja voit jättää sen hetkeksi vaikuttamaan hiuspohjaan.

Shampoo sisältää ihonhoidosta tuttuja hoitavia ainesosia ja se ei haalista hiusväriä. Tämä on täydellinen shampoo sinulle, jolla on vaalennetut/värjätyt tai luonnonväriset ja hiukset ja huomaat niihin kertyvän vihertävyyttä tai pahaa hajua metalleista. Metallikertymät näkyvät myös hiuksen sameutena ja hiusvärit eivät tartu hyvin ja huuhtoutuvat nopeasti pois.
Vaihtoehtoisesti saatat käyttää paljon muotoilutuotteita ja hiusöljyjä ja haluat varmistaa, että hoitotuotteet eivät jää vain hiuksen pinnalle tuotekertymien vuoksi. Tämä on siis sama kuin iholla kuorinta: shampoo poistaa epäpuhtauksia, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Loistava shampoo myös paljon uiville aikuisille/lapsille/teineille. Poistaa vedestä kertyviä metalleja. Lue tästä lisää Usein kysytyt kysymykset-välilehdeltä alla. Sopii myös teineille, jotka kärsivät rasvoittuvasta hiuspohjasta.

Puhdistaa jo ensimmäisessä pesussa:
99 % muotoilutuote- tai silikonikertymistä
96 % talista
76 % kuparijäämistä (lue lisää tästä yleisestä ongelmasta Usein kysytyt kysymykset-välilehdeltä)

Shampoolle tumman värin antava aktiivihiili imee epäpuhtaudet, ylimääräiset öljyt ja lian hiuksista ja hiuspohjasta. Salisyylihappo poistaa talin hiustupesta, mutta säilyttää samalla hiusten ja hiuspohjan luonnollisen lipidi- ja kosteustasapainon. Patentoitu K18-peptidi muodostaa suojan, joka ehkäisee hiusten mahdollista proteiinien menetystä pesun aikana. Hiukset pysyvät pehmeinä, vahvoina, elinvoimaisina ja puhtaina. Hiusväri näyttää kirkkaammalta ja hiukset tuntuvat ilmavilta sekä pehmeiltä ja luonnollisen liikkuvilta. K18Hair PEPTIDE PREP-shampoo valmistelee hiukset K18-naamion imeytymistä varten.

Shampoon pH 3.8-4.2. Tuote ei sisällä täyteaineita, ainoastaan 17 ihonhoidosta inspiraationsa saanutta raaka-ainetta. Dermatologisesti testattu. Vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuoksu on miedon sitruksinen.

Käyttö: Käytä kerran viikossa tai tarvittaessa. Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota, huuhtele. Toista tarvittaessa.

Lisää K18-Tuoteperheestä voit lukea blogistamme TÄÄLTÄ

Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Salicylic Acid, Charcoal Powder, sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene

Missä kuparia on?

Kuparia on kaikissa vesissä, myös luonnonvesissä. Yleisimmin kupari päätyy hiukseen putkistoista, sillä Suomessa käytetään paljon kupariputkia. Jos uit paljon uimahallissa, kertyy hiuksiisi myös kuparia.

Mitä kupari tekee hiuksille?

Kupari reagoi hiuksen proteiinin kanssa ja heikentää sekä haurastuttaa sitä. Käytännössä vaikutus on hyvin samankaltainen kuin auringon uv-säteily tai vaalentaminen. Se näkyy yleensä vaaleissa hiuksissa vihertävänä värinä tai latvojen karkeutena. Moni ihmetteleekin, miksi esimerkiksi lapsen käsittelemätön hius tuntuu kuivalta tai vihertää. Selitys löytyy usein pesu/uimaveden kuparista ja auringosta. Ratkaisu on jätettävät hoitoaineet UV-suojalla, detox-shampoot sekä esimerkiksi K18-hoitoa voi käyttää täysin turvallisesti myös lasten hiuksiin.

Mitä haittaa muotoilutuotteiden tai silikonien kertymistä on hiukselle?

Kun muotoilutuotteet kertyvät hiuspohjaan, voi hiuksen luonnollinen kasvu häiriintyä. Silikoni taas päällystää hiusta ja kertyy helposti hiuksen pintaan estäen hoitoaineiden vaikutuksen. Etenkin ennen K18-hoitoa on tärkeä poistaa kaikki jäämät, jotta hoito oikeasti tehoaisi.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PEPTIDE PREP Syväpuhdistava Shampoo 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote