Yritys

SAVON – luksusta arkeen

“Hyvä ihonhoito on paras meikin pohjustus. Paras meikki on kantajansa näköinen ja hiusten tulee olla helposti huollettava kruunu.”
Me tarjoamme tehokasta ja vaivatonta ihonhoitoa, kauniita ja raikkaita meikkejä sekä nopeita sekä helppoja hiusvinkkejä.
Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivimmat tuotteet ja opastamme sinua niiden käytössä. Mukaan heitämme aitoa iloa ja ripauksen ylellisyyttä eli luksusta arkeen.

Tuotteita käyttöön, ei testiin

Kaikki valikoimamme tuotteet ovat kauneuden ammattilaisten valitsemia. Ammattilaisten, jotka ovat palvelleet tuhansia asiakkaita, joilla on aivan samanlaisia haasteita kauneudenhoidossa, kuin sinullakin.
Testaamme testiryhmillämme kaikki valikoimaamme tarkasti valikoidut tuotteet. Näin voimme tarjota sinulle toimivaksi testatut luottotuotteet arkeen ja juhlaan. Sellaiset, jotka käytät loppuun asti.
Meiltä hankitut tuotteet eivät jää kaapin perukoille pyörimään, vaan ovat mukana kauneusrutiineissasi joka päivä. Tällä tavalla toteutamme myös vastuullista kuluttamista.

Olivia tuotepaketti

 

Aito kauneus on enemmän kuin kauneutta

Sitoudumme vastuullisuuteen myös esikuvana ja suunnannäyttäjänä. Emme halua kenenkään kokevan turhia paineita ulkonäöstään. Kauneuden on tarkoitus tuoda elämäämme iloa ja nautintoja. Me opetamme sinua näkemään kauneuden itsessäsi ja löytämään tyylin, jolle sinun sydämesi sykähtää.
Kuvaamme kaikki henkilökuvamme itse ja näin varmistamme, ettei malliemme kasvoja ole käsitelty. Haluamme näyttää kauneuden sellaisena kuin se on. Malleina toimivat asiakkaamme ja henkilökuntamme eli tuotteitamme päivittäin käyttävät henkilöt. Ennen/jälkeen kuvamme eivät myöskään tarkoita sitä, että ennen-kuvassa olisi jotain vikaa tai korjattavaa. Sinä olet kaunis juuri sellaisena kuin olet.

 

SAVON on suomalainen pienyritys ja sitä luotsaa 17 vuoden monipuolisella kauneusalan osaamisella meikkitaiteilija, hiusmuotoilija, ekokampaaja ja tuotekehittäjä Kati Mouhu. SAVON sai alkunsa vuonna 2008 Lahdessa. SAVON eli ranskaksi saippua, viittaa “kauneudenhoidon perustuotteeseen” sekä omistajansa Katin kotipaikkakuntaan, Savonlinnaan.
SAVON muuntui vuosien varrella, asiakkaiden tarpeiden ja omistajan osaamisen kehittyessä, kampaamosta kokonaisvaltaiseksi kauneusbrändiksi. Tänä päivänä SAVON palvelee koko Suomea modernisti verkossa. Luoden jatkuvasti uutta tapaa palvella kauneuden saralla muuttuvassa maailmassa. 

Tiimi

Tiimimme koostuu kolmesta tehopakkauksesta:

Kati Mouhu / omistaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja, hiusmuotoilija, ekokampaaja

Kati vastaa SAVON-konseptista, tuotevalikoimasta ja sen kehityksestä. Hän tuottaa rautaisella kauneusalan ammattitaidolla sisältöä, videoi ja valokuvaa,  sekä pitää visuaaliset langat käsissään. Katin luova kädenjälki näkyy kaikkialla – oli kyseessä mallien meikit ja kampaukset tai tuotevalikoiman esittelytekstit. Hän on tinkimätön esteetikko, joka rakastaa kaikkea kaunista. Savolaissyntyinen sydän sykkii toimiville prosesseille, laadukkaalle palvelukokemukselle ja ihmisten auttamiselle. Katista piti aina tulla kuvataideopettaja ja tavallaan sitä hän on tänä päivänäkin kauneuden opettajana.

Titta Pervis / myynti & markkinointi

Titta toimii Katin oikeana kätenä. Hän on asiakaspalvelija isolla aalla, jonka sydän sykkii laadukkaalle asiakaskokemukselle. Titta suorittaa kansainvälisen  markkinoinnin tutkintoa loppuun ja tekee lopputyötään SAVONille. Hän on työskennellyt Yhdysvalloissa kosmetiikkayrityksessä ja antaa näkemystään markkinoinnin ja asiakaspalvelun lisäksi myös tuotevalikoiman kehitykseen. Titta opastaa lempeästi tiimiämme, milloin tietotekniikan ja milloin käytännöllisten toimintatapojen saloihin. Valmentava ote juontaa juurensa Titan valmennustaustasta: hän valmentaa työkseen myös koripallojunioreita.

Laura Lahtinen / assari & aspa

Laura on asiakaspalvelun iloinen ammattilainen, joka tekee työtään aina iso leveä hymy huulilla. Hän rakastaa ratkaista ihmisten ongelmia ja tarttuu ripeästi toimeen auttaakseen. Missinä ja mallina tunnettu entinen ballerina tanssahtelee toimistolla sulavaliikkeisellä eleganssilla ja vastailee asiakkaiden kysymyksiin niin somessa kuin sähköpostitse. Välillä hän sujahtaa kameran eteen kertomaan luottotuotteistaan ja avustaa koko tiimiä niin kuvauksissa kuin kiireisessä arjessa.