Living Proof

Rakennespray Dry Volume Blast Full 238ml

29,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tämä tuote on osa “Osta 3, maksa 2”-kampanjaa. Lisää ostoskoriin kolme kampanjatuotetta ja saat edullisimman veloituksetta.

(Huomioithan että MATKAKOKOISTEN ja normaalikokoisten tuotteiden “Osta 3, maksa 2”-kampanjoita ei voi yhdistellä keskenään.)

Hiuksia helposti ja välittömästi tuuheuttava rakennesuihke. Todella kevyt ja tehokas koostumus sopii erityisesti hennolle, helposti latistuvalle ja volyymia kaipaavalle hiukselle. Lisäksi suihke toimii erinomaisesti myös paksun ja karkean hiuksen tyven nostattajana. Sopii niin lyhyisiin kuin pitkiin hiuksiin ja voidaan suihkuttaa niin tyveen kuin latvaan ja pituuksiin lisätuuheuden luomiseksi. Ei jätä hiuksia tahmeaksi tai likaisen tuntuiseksi, vaan antaa tyvelle tuuheutta ja näin ehkäisee hiusten tyven rasvoittumista nostamalla tyveä.
Patentoitu ETAS-molekyyli takaa kestävän, painottoman ja runsaan volyymin. Tämä suihke on aivan ehdoton erilaisten kampauksien pohjatuotteena ja lettikampausten “karhentajana” liukkaaseen hiukseen. Kampaajien ja asiakkaiden suosikkituote, joka kuuluu jokaisen kylpyhuoneen perusvarustukseen.

 

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä, jolloin tuotteen sisältämät “popkornimaiset” molekyylit poksahtavat auki ja luovat suihkutettaessa hiusten väliin ilmaa. Suihkuta 30 cm päästä – älä vie liian lähelle hiuksia, ettei suihkejäljestä tule märkää.
Käytetään aina kuiviin hiuksiin. Voit käyttää alle Living Proofin kuivashampoota pidentääksesi hiusten pesuväliä.
Jos sinulla on käytössä K18-hoito ja haluat sileyttä hiusten latvoihin mutta karkeutta tyveen, on tämä loistava ratkaisu tyven nostattajaksi.

INCI
Hydrofluorocarbon 152a, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate Crosspolymer, Water/Eau/Aqua, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Zeolite, Butane, Fragrance/ParfumEthylcellulose, Propylene Glycol Dibenzoate, Aminomethyl Propanol, Benzophenone-3, Acrylates Copolymer, Magnesium Carbonate, Glycyrrhizic Acid, Magnesium Hydroxide, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Limonene

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakennespray Dry Volume Blast Full 238ml”

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote