Living Proof

Dry Volume & Texture Spray 238ml

29,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kuohkeat hiukset hetkessä!

Lämpösuojan sisältävä monikäyttöinen rakennesuihke. Sopii erityisesti hennolle, helposti latistuvalle ja kuohkeutta kaipaavalle hiukselle. Lisäksi suihke toimii erinomaisesti myös paksun ja karkean hiuksen tyven nostattajana. Sopii niin lyhyisiin kuin pitkiin hiuksiin ja voidaan suihkuttaa niin tyveen kuin latvaan ja pituuksiin lisätuuheuden luomiseksi. Ei jätä hiuksia tahmeaksi tai likaisen tuntuiseksi, vaan antaa tyvelle ja latvoille tuuheutta. Tuuheus ehkäisee hiusten tyven rasvoittumista nostamalla tyveä ja kuiva koostumus puhdistaa myös hiuksia kevyesti.
Patentoitu ”popkornimainen” ETAS-molekyyli takaa kestävän, kevyen ja runsaan volyymin. Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä, jotta ”popkornit” poksahtelevat auki. Tämä suihke on aivan ehdoton erilaisten kampauksien pohjatuotteena ja lettikampausten ”karhentajana” liukkaaseen hiukseen. Kampaajien ja asiakkaiden suosikkituote, joka kuuluu jokaisen kylpyhuoneen perusvarustukseen.

Miten uusi Dry Volume & Texture Spray eroaa vanhasta Dry Volume Blastista?

1. Koostumus on kuiva, mutta ei liian rakeinen eli sopii liukkaiden hiusten lisäksi paremmin myös karkeille hiuslaaduille.
2. Käyttötapa on laajentunut: uusi koostumus toimii hienojakoisuutensa vuoksi paremmin myös hiusten latvoissa ja pituuksissa.
3. Hienojakoisempi koostumus ja ohuemman suihkeen antava uusi suutin eli ei jätä hiuksia yhtään tahmeaksi.
4. Lämpösuoja. Tämä on ehdottomasti tuotteen hienoin uudistus: suihkauta latvaan ennen muotoilurautoja tai lämpökiharrinta.
5. Kuivashampoomainen ominaisuus eli puhdistaa hiuksia kevyesti.

Bonuksena tuoksu on aavistuksen miedompi kuin ennen.

”Tämä piti kiharat paremmin kuin Flex!”

– Titta, testiryhmä

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä, jolloin tuotteen sisältämät ”popkornimaiset” molekyylit poksahtavat auki ja luovat suihkutettaessa hiusten väliin ilmaa. Suihkuta 30 cm päästä – älä vie liian lähelle hiuksia, jotta suihke pysyy hienojakoisena. Suihkuta tyvelle ja pituuksiin.
Käytetään aina kuiviin hiuksiin. Voit käyttää alle Living Proofin kuivashampoota pidentääksesi hiusten pesuväliä.

Hydrofluorocarbon 152a, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Water/Aqua/Eau, Cyclodextrin, Zeolite, Fragrance (Parfum), Ethylcellulose, Propylene Glycol Dibenzoate, Aminomethyl Propanol, Ammonium Glycyrrhizate, Linalool, Citronellol, Citral, Limonene.

 1. Reetta Mäklin

  Tilasin alkuviikon stooreista ja osta 3 maksa 2 kamppiksesta innostuneena testiin uusia matkakokoisia hiustuotteita. Aivan supernopean toimituksen ansiosta pääsin jo tänään testaamaan Dry Volume Blastia ja oon heti aivan totaalisen rakastunut! Kakkospäivän tukka, joka normaalisti pitäis vetää jo ponnarille, on kuin vasta pestyn ja föönatun kuohkea, mutta ei yhtään tahmea tai aineesta hähmäinen. Lisäksi se nousee vielä lisää, kun vain vähän käyttää sormia tyvessä. En voi uskoa, että tämmöisiä tuotteita on edes olemassa ?. Tämä menee aivan varmasti huippu kuivasampoon rinnalle käytetyimpiin tuotteisiin ja pistää hiusgamet aivan uudelle tasolle. Ihanaa syksyä ja kiitos loistavasta palvelusta niin täällä instagramissa kuin verkkokaupassakin ?.

 2. Laura Kekomäki (varmistettu kirjoittaja)

  Yksi käytetyin hiustuotteeni! Alussa ihmettelin tuotteen hypetystä,mutta itse sitä kokeiltuani en voi muuta kuin liittyä hypetysporukkaan! Viimeistelee kivasti niin kiharakampauksen kuin suoristetut hiuksetkin!

 3. Anja Honkanen (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistava! Tuuheuttaa todella tehokkaasti, miellyttävä tuoksu ja jättää mielestäni hyvin puuterimaisen tunteen hiuksille eli ei yhtään märkää tai tahmasta tunnetta. 6/5

 4. Teresa Rautapää

  Hennon ja lasimaisen hiuksen paras kaveri! Antaa tuuheutta, joka ei tunnu liian raskaalta. En välttämättä tarvitse edes hiuslakkaa.

 5. haidi.back (varmistettu kirjoittaja)

  Ohentuneiden pitkien hiusteni pelastaja! Tekee ohentuneista hiuksistani niin tuuheat ja ilmavat, hiukseni näyttävät ja tuntuvat paksuilta ja kuohkeilta! Ihana tuote!

 6. Tuuli Hervanto (varmistettu kirjoittaja)

  Todella toimiva ja helppokäyttöinen muotoilutuote!
  Kuivaan hiukseen suihkutettava muotoilutote on etenkin arjessa nopea apu hennoille ja volyymia kaipaaville hiuksille! Harjauksen avulla tuote tuntuu kevyeltä hiuksissa ja tuotteen pito kestää koko päivän.
  Tuote toiminut myös loistavana lisänä juhlakampauksissa.

 7. K (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä toimii monenlaiseen hiukseen. Itsellä raskaat, pitkät hiukset, joihin tällä saa hyvin kohotusta. Toimii hyvin myös kampauksien pohjana ja antaa tukea. Ei jätä hiuksia korppuisiksi!

 8. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Tätä ilman en voi enää elää! Varmaan kymmenes pullo jo menossa?
  Täydellinen tuote liukkaalle ja tuuheutta kaipaaville hiuksille. Antaa pitoa, tuuheutta ja hiukset tuntuvat paksummilta ja helpommin muotoiltavilta. Ja iso plussa tuotteen raikas tuoksu.

 9. Pia Lahtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä siis TODELLA tuuheuttaa! Uskomaton tuote! Ihana tuoksu, jättää hiukset todella ilmaviksi. Tämä tuote on myös pidentänyt hiustenpesuväliä. BEST!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote