Ale!

Living Proof

Matkakokoinen Dry Volume & Texture Spray 95ml

9,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kuohkeat hiukset hetkessä!

Lämpösuojan sisältävä monikäyttöinen rakennesuihke. Sopii erityisesti hennolle, helposti latistuvalle ja kuohkeutta kaipaavalle hiukselle. Lisäksi suihke toimii erinomaisesti myös paksun ja karkean hiuksen tyven nostattajana. Sopii niin lyhyisiin kuin pitkiin hiuksiin ja voidaan suihkuttaa niin tyveen kuin latvaan ja pituuksiin lisätuuheuden luomiseksi. Ei jätä hiuksia tahmeaksi tai likaisen tuntuiseksi, vaan antaa tyvelle ja latvoille tuuheutta. Tuuheus ehkäisee hiusten tyven rasvoittumista nostamalla tyveä ja kuiva koostumus puhdistaa myös hiuksia kevyesti.

Patentoitu ”popkornimainen” ETAS-molekyyli takaa kestävän, kevyen ja runsaan volyymin. Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä, jotta ”popkornit” poksahtelevat auki. Tämä suihke on aivan ehdoton erilaisten kampauksien pohjatuotteena ja lettikampausten ”karhentajana” liukkaaseen hiukseen. Kampaajien ja asiakkaiden suosikkituote, joka kuuluu jokaisen kylpyhuoneen perusvarustukseen.

Miten uusi Dry Volume & Texture Spray eroaa vanhasta Dry Volume Blastista?

1. Koostumus ei ole niin rakeinen kuin ennen eli sopii liukkaiden hiusten lisäksi paremmin myös karkeille hiuslaaduille.
2. Käyttötapa on laajentunut: uusi koostumus toimii hienojakoisuutensa vuoksi paremmin myös hiusten latvoissa ja pituuksissa.
3. Hienojakoisempi koostumus ja ohuemman suihkeen antava uusi suutin eli ei jätä hiuksia yhtään tahmeaksi.
4. Lämpösuoja. Tämä on ehdottomasti tuotteen hienoin uudistus: suihkauta latvaan ennen muotoilurautoja tai lämpökiharrinta.
5. Kuivashampoomainen ominaisuus eli puhdistaa hiuksia kevyesti.

Bonuksena tuoksu on aavistuksen miedompi kuin ennen.

”Tämä piti kiharat paremmin kuin Flex!”

– Titta, testiryhmä

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä, jolloin tuotteen sisältämät ”popkornimaiset” molekyylit poksahtavat auki ja luovat suihkutettaessa hiusten väliin ilmaa. Suihkuta 30 cm päästä – älä vie liian lähelle hiuksia, ettei suihkejäljestä tule märkää.
Käytetään aina kuiviin hiuksiin. Voit käyttää alle Living Proofin likaa hylkiviä shampoita ja hoitoaineita sekä kuivashampoota pidentääksesi hiusten pesuväliä.

Hydrofluorocarbon 152a, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Water/Aqua/Eau, Cyclodextrin, Zeolite, Fragrance (Parfum), Ethylcellulose, Propylene Glycol Dibenzoate, Aminomethyl Propanol, Ammonium Glycyrrhizate, Linalool, Citronellol, Citral, Limonene.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matkakokoinen Dry Volume & Texture Spray 95ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote