Living Proof

Advanced Clean Dry Shampoo 184ml

28,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Uusi tuoteinnovaatio Living Proofilta!
Ei puuterimaista tunnetta kuivashampoon käytön jälkeen, vaan ihanan puhdas ja raikas tunne. Tämä kuivashampoo nimittäin poistaa itsestään pesevät puuterimaiset ainesosat! Lopputuloksena kauniin kiiltävät ja puhtaat hiukset päivä toisensa jälkeen. Erittäin mieto tuoksu ja todella hienojakoinen koostumus. Tämä kuivashampoo ei näy tummissakaan hiuksissa.

  • hoitava koostumus
  • tasapainottaa hiuspohjan talineritystä
  • neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja
  • imee itseensä nopeasti rasvan ja lian sekä tuoksut
  • poistaa itsestään puuterimaisen tunteen eli ei tarvitse harjata voimakkaasti

Mitä eroa tällä on suosittuun Dry Shampoo-kuivashampooseen?
Tämä kuivashampoo sopii erityisesti sinulle, jolla on hieman karkeammat hiukset tai silloin kun et halua hiuksiisi yhtään kuivashampoon “kuivaa” tunnetta. Jos taas rakastat liukkaisiin hiuksiisi pientä “rakennetta” ja karkeutta tyveen, valitse Dry Shampoo.

Tuotteesta on myös matkakoko, jos haluat ensin testata: Advanced Clean Dry Shampoo matkakoko 90ml 

Testaa sinulle sopivat Living Proof-shampoo ja hoitoaine täällä: tuotetesti

Hydrofluorocarbon 152a, Isobutane, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Propane, Cyclodextrin, Zea Mays (Corn) Starch, Furcellaria Lumbricalis Extract, Hydrated Silica, Hydroxypropyl Arginine Lauryl/Myristyl Ether HCl, Tetraselmis Suecica Extract, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Mannitol, Polyvinyl Alcohol, Disteardimonium Hectorite, Water/Eau/Aqua, Fragrance/Parfum, Citronellyl Methylcrotonate, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene

Ravista erittäin hyvin. Suihkuta kaukaa, vähintään 30cm etäisyydeltä saadaksesi tasaisen ohuen lopputuloksen. Suihkuta nopein liikkein jakaus jakaukselta.
Anna vaikuttaa hetki, hiero hiuspohjaa ja harjaa pois.

  1. Kati Mouhu

    Sain tän testiin ja tykkäsin tosi paljon! Erilainen kuin se perus kuivashampoo. Tästä ei jääny yhtään sellanen karhee tunne tukkaan ja pysy hyvin puhtaan tuntusena. Plussaa ettei näy tummanruskeissa hiuksissa yhtään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote