SAVONin ihonhoito

Ihonhoidon voisi tiivistää näin:

Ihonhoito on parasta meikkausta.

Keskitymmekin ihonhoidossa valmistamaan ihoa meikkiin. Samalla hoidamme ja puhdistamme sitä ja luomme helpon päivittäisen rutiinin.

Olen työskennellyt suomalaisten naisten kanssa vuodesta 2004 lähtien ja nähnyt erilaisten ihotyyppien ominaisuudet ja haasteet. Meikkikoulussa olemme vuosien varrella testanneet ja hoitaneet satojen naisten ihoja ja tällä kokemuksella haluankin tiivistää ihonhoidon yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi rutiiniksi. Ihonhoito on tosi kivaa! Ja se TUNNE, kun iho on kuultava ja hyvin kosteutettu – sitä ei voita mikään!

Vähemmän on enemmän

Huolellisesti valikoiduilla luottotuotteilla on monta etua:

1. Ajankäyttö
En ole erityisen innostunut kokeilemaan jatkuvasti uusia tuotteita. Välillä on kiva vaihdella, mutta suurimmaksi osaksi arvostan tuotteita, joilla tiedän onnistuvani. Perus pesutuotteet (arkisin geeli ja juhlameikin poistoon tai talvella ”kuivana kautena” laitan joukkoon pesuöljyä) ja hyvä kosteutus (pohjustan ihon aina Hydra Spray Toner-kosteussuihkeella ja kosteusseerumilla) sekä suojaus (öljyt ja voiteet). Näillä pääsee jo pitkälle.

2. Ei hutiostoksia
Säästät rahaa ja kaappitilaa, kun valikoimassasi on vain ne, joita käytät päivittäin tai viikoittain. Minimalismi rokkaa myös ihonhoidossa.

3. Vastuullisuus
Ympäristön ja luonnonvarojen kannalta on tärkeää kuluttaa vastuullisesti. Oma filosofiani tässä on se, että käytän ostamani aina loppuun. ”Alennan” kasvovoiteen ennemmin vartalovoiteeksi, kuin heitän sen pois. Ja seuraavalla kerralla harkitsen tarkkaan kun innokas mieli alkaisi tehdä heräteostoksia. Luottotuotteet ilahduttavat päivästä toiseen ja tyhjä purkki kertoo siitä, että valinta on osunut nappiin.