Diego Dalla Palma

Volumizing Eyebrow Gel Kulmageeli nro 27

27,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Uusittu versio suosikkikulmageelistämme! Parempi harjaosa, jonka päähän ei jää liikaa geeliä ja joka on muotoiltu kulman kaarta myötäileväksi. Sama tuttu kuituinen koostumus, jota voi kerrostaa ja näin luoda reilusti tuuheutta kulmakarvoihin. Uusi, isompi koko 6ml (vanha 4ml).
Tämä on Katin ja asiakkaidemme luottotuote, jolla pidät kulmakarvat sävyllisenä ja muodossaan, meikkasit sitten arkeen tai juhlaan!
Volumizing Eyebrow Gel-kulmageeli sisältää tuuheuttavia kuituja ja se on helppo levittää kulmakarvoihin muotoillun harjaosan ansiosta.
Tämän tuotteen koostumus on vahamainen geeli ja se kuivuu nopeasti. Vedenkestävä koostumus takaa pysyvyyden eikä väri sotkeennu.

Värillistä kulmageeliä voit käyttää myös ilman kulmakynää, tuomaan ryhtiä luonnollisille kulmakarvoille. Yhdessä kulmakynän tai microblading-tussin kanssa tämä on täydellinen duo! Kulmakynällä piirrät lisää karvoja ja kulmageelillä tuuhennat kulmakarvojasi. Geeli pitää kulmakarvat paikallaan ja vedenkestävän koostumuksen ansiosta se pysyy niin treeneissä, hetkissä uimarannalla kuin lenkillä räntäsateessa.

Saatavilla 2 eri sävyssä:
27 viileä keskiruskea vastaa sävyä 23 ja sopii vaaleisiin ja keskitummiin hiussävyihin ja sopii loistavasti antamaan sävyä karvoihin, jos sinulla on microblading
28 viileä tumma ruskea vastaa sävyä 24 ja sopii keskitummista tummiin hiussävyihin tai jos haluat selkeästi tummemmat karvat. Valitse tämä, jos haluat käyttää pelkkää kulmageeliä ja toivot selkeästi värillistä lopputulosta. Tummempi sävy korostaa enemmän karvaa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Volumizing Eyebrow Gel Kulmageeli nro 27”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta tuote