Uusi BB-voide suojakertoimella

Ihonhoito ja meikki ja aurinkosuoja samassa? Kosteuttava BB-voide korkealla suojakertoimella? Liian hyvää ollakseen totta?

Halusimme lisätä tarkoin kuratoituun valikoimaamme ohuen meikkivoiteen suojakertoimella, koska aurinko on yleisin ihoa vanhentava tekijä.
Etsimme luottotuotetta, joka ei ole liian paksu, mutta tasoittaa kauniisti ihon sävyä. Se kaipaisi kaverikseen vain sipauksen peitevoidetta silmien alle. Se ei jättäisi ihoa tahmeaksi tai tarvitsisi puuterointia, mutta ei olisi liian kuiva. Sellaisen, joka toimisi niin arjessa näyttöjen äärellä suojaamassa ihoa sinivalolta, kuin keväthangilla hiihdellessä tai kesällä golfkentällä.

IMG 8545

Ja löysimme sen! Ranskalainen aurinkosuojatuotteita valmistava Alga Maris on kehittänyt BB-voiteen, joka sekä hoitaa, suojaa että meikkaa ihoa. Alga-Gorria eli punalevästä uutettu yhdiste toimii antioksidanttina, ehkäisten ihon vanhenemista viisi kertaa tehokkaammin kuin esimerkiksi C-vitamiini! Luonnollinen aurinkosuoja tulee UVA/UVB-säteitä iholta pois heijastavista mineraalioksideista.

Tämä tuote oli testiryhmän ehdoton suosikki erilaisista ohuista sävyttävistä päivävoiteista ja BB-voiteista. Helposti levittyvä voide on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopii myös erittäin herkälle iholle. Voidetta voi laittaa ensin ohuen kerroksen ja sitten lisätä peittävyyden ja paremman aurinkosuojan saamiseksi.

Kaksi koostumusta

Voiteesta on kaksi vaihtoehtoa:

  1. mieto, luonnollisen vaniljan tuoksuinen ja hieman kosteuttavampi 30SK
  2. täysin hajusteeton 50SK

Valitse kevättalvella arkeen SK30 ja kesällä, kun iho on rasvaisempi ja tarvitsee korkeamman aurinkosuojan, toimii SK50 erinomaisesti.

VINKKI: Jos haluat kevättalvella kuivemman SK50, käytä alla ihoöljyä, jolloin iho näyttää kauniilta ja kosteutetulta.

Alga Maris Blogi Kuvat

Alga Maris Blogi Kuvat

CampagneCremeTeintee LdB CiteOcean

5E976A5B 29A0 44D6 8686 4E1B485F762C

Sävyn valinta

Sävyt ovat upeat ja ennen kaikkea sävyn valinta on nyt helppoa, koska sävyjä on vain kolme ja niistä Beige selkeästi suosituin.

Ivory

 

4

 

55C981EB CC19 492A BE69 467E99F545BD

Ivory

Vaalea ivory sopii sinulle, joka olet selkeästi kuulaan vaalea tai ns. Lumikki-ihoinen. Sinun on ehkä jopa vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta ja tuskailet herkästi palavan ja punoittavan ihosi kanssa. Sinulla on ehkä pisamia ja et halua meikin peittävän niitä täysin, koska tällöin ihosta tulee harmahtava. Saatat myös olla talvisin paljon vaaleampi ja kesällä saat väriä. Tällöin kannattaa aina olla erikseen vaaleampi meikkivoide talvikäyttöön. TUTUSTU TÄÄLLÄ

Ivoryn käyttäjät ovat Diegon meikkivoiteista käyttäneet: Geisha 220/221 tai Nudissimo Glow 252N/253W

E7FEF585 693F 4E56 94A4 03E0DBC333A2

Beige

Testiryhmän suosituin sävy, joka sulautuu upeasti niin kellertävälle kuin punertavallekin iholle. Kaunis beige sävy on juuri sopivan neutraali sävyltään ja täydellisen tummuinen. Voit käyttää tätä myös vaaleammalle iholle, jolloin se antaa kevyen päivetyksen. Keskivaalealle ihonsävylle se sulautuu täydellisesti ihoon. TUTUSTU TÄÄLLÄ

Beigen käyttäjät ovat Diegon meikkivoiteista käyttäneet: Geisha 221/222/223 tai Nudissimo Glow 253W/254N/255W
Eli kuten huomaat, on ”range” hyvin laaja ja tämä on todella turvallinen sävyvaihtoehto.

1A85C6E6 B607 4394 B123 F06A267341A5

Golden

Golden on sinulle, joka olet ympäri vuoden ruskettunut tai ihosi sävy on luonnostaan tummempi. TUTUSTU TÄÄLLÄ

Goldenin käyttäjät ovat Diegon meikkivoiteista käyttäneet: Geisha 224/225 ja Nudissimo Glow 257W/258W

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten luonnollinen aurinkosuoja toimii?
Kaikessa yksinkertaisuudessaan luonnollinen aurinkosuoja on kuin suojakilpi, joka heijastaa auringon säteet pois kasvoilta. Heijastavat ainesosat ovat titaani- ja sinkkioksidia, joita esiintyy usein pieninä määrinä meikkivoiteissa.

IMG 8553

Tukkiiko aurinkovoideominaisuus ihoa?
Voide ei sisällä nanopartikkeleita eli se ei imeydy ihoon. Kyseessä on ihon pinnalla toimiva aurinkotuote eli sen puhdistamiseen täytyy käyttää tehokkaampaa öljypuhdistusta. Vain öljyllä saat pyöriteltyä voiteen kunnolla pois iholta niin, ettei se tuki ihohuokosia ja aiheuta pientä näppyä.

Valikoimassamme on kaksi öljypuhditustuotetta: perinteisempi öljy, joka ei emulgoidu veden kanssa ja geelimäiset öljyt, jotka muuttuvat maidoksi vedellä pestessä.
Tosi kuivalle ja pintakuivalle iholle suosittelemme perinteistä öljyä, jota ei tarvitse vesipestä. Pyörittele iho AIVAN The Oililla ja pyyhi pois lämpimällä vedellä kostutetuilla froteelapuilla.

Toinen vaihtoehto on maitomainen öljypuhdistaja, joka huuhdellaan vedellä. Tähän toimii loistavasti luonnonkosmetiikan mietotuoksuinen Cleansing Melt tai Diegon  Oil-to-milk, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Lisäksi suosittelen kuorimaan ihon säännöllisesti, kerran viikossa. Tähän sopii kaikille ihotyypeille hellävarainen kuorintavoide hedelmähapoilla.

Onko tuotteesta saatavilla näytteitä?
Kyllä. Alla olevista linkeistä voit tilata testiin sävyjä. Näytteet ovat kevyemmällä suojakertoimella, eli SK30. Kyseinen tuote on kevyesti hajustettu luonnon vaniljalla. Jos tuoksu ärsyttää sinua, valitse silloin täysikokoiseksi tuotteeksi hajusteeton SK50. Sävyt ovat molemmissa samoja.

LINKKI Ivory näyte
LINKKI Beige näyte
LINKKI Golden näyte

Olen epävarma sävyvalinnasta, mitä tehdä?
Aavistuksen sävyttävä, tummempi on aina parempi valinta kuin liian kalpea. Jos pohdit Ivoryn ja Beigen välillä, ota Beige. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla ensin näytekokoisilla sävyä ja koostumusta.

Voit katsoa tuotteen esittelyn Instagramissa TÄSTÄ