Ale!

Diego Dalla Palma

My Toy Boy-paketti

56,00 32,00

Varastossa

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tuotekuvaus

EYE PENCIL 01
(tässä paketissa saat 24€ arvoisen rajauskynän veloituksetta)

”The rajauskynä” – rajauskynien klassikko. Intensiivinen musta väri ja pehmeä koostumus. Helppo häivyttää ja toimii kauniisti luomivärillä kiinnitettynä eli sipaise kynän päälle luomiväriä.
Tämä kynä toimii myös erinomaisesti smokey eye-silmämeikkien pohjana. Toimii myös sisäluomella rajauksena, luoden intensiivisen katseen.

MY TOY BOY-mascara (32€)

”Ajattelin että ostan tän ripsarin vain hauskan pakkauksen vuoksi, mutta tämähän on paras koskaan käyttämäni ripsiväri!”
Näinpä.
Mitäs sitä sitten enempää kehumaan – tämä ripsiväri tuuheuttaa todella merkittävästi ja antaa lisää pituutta ripsille. Sen lisäksi pakkaus on todella huomiota herättävä. Punainen silikonipakkaus ei varmasti huku meikkipussin syövereihin!
Synteettinen mehiläisvaha takaa, että ripset pysyvät koko päivän joustavina, eikä ripsari kuiva tönköksi. Pitää myös taivutuksen erinomaisesti. Toy Boy on säänkestävä vahamaisen koostumuksen ansiota.

KÄYTTÖ:
1. Kun avaat ripsivärin, pyyhkäise harjaa USEAMMAN KERRAN ripsiväriputkilon suuosaan. Toy Boy on erittäin ”antelias”, joten varmista ettei harjaksissa ole liikaa väriä.
2. Aseta harja aivan ripsien tyveen ja harjaa edestakaisin ”siksak”-liikkeellä väriä aivan ripsien tyveen, jonne tarvitset eniten väriä ja volyymiä. Näin luot intensiivisyyttä katseeseen ja rajauksenomaista fiilistä jos et käytä rajausväriä.
3. Vedä lopuksi siksak-liikkein harjaa kohti ripsien kärkeä.

PRO VINKKI:
Tätä ripsiväriä kannattaa kerrostaa, jos olet näyttävien ripsien ja smokey eye-meikin ystävä. Tee ensin meikki valmiiksi ripsivärineen ja lopuksi lisää VIELÄ yksi kerros.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “My Toy Boy-paketti”