Ale!

SAVON Style

Quadrato Taupe olkalaukku

64,95

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Quadrato-olkalaukku on monipuolinen ja todella tilava käsilaukku niin arkeen kuin juhlaan. Sen sisään sujahtavat helposti niin puhelin, lompakko kuin isompi aurinko/lukulasikotelokin!
Quadrato on italiaa ja tarkoittaa neliötä. 
Laukun neliötikkaukset ovat samanaikaisesti sekä trendikäs että ajaton yksityiskohta. Ne tekevät laukusta myös todella napakan ja ryhdikkään, eikä laukku menetä muotoaan käytössä.
Taupe on todella kaunis harmahtavan ruskea sävy, joka sopii monien värien kanssa sekä raikastaa kokomustan asun. Pitkä hihna riittää crossbody-käyttöön myös XXL-kokoiselle. Voit säätää pitkää hihnaa lyhyemmäksi sopimaan olkalaukuksi tai S/M-kokoiselle crossbody-käyttöön.
Voit vaihtaa laukkuun myös erilaisen hihnan tai käyttää sitä ilman hihnaa. Läpän magneettikiinnitys on “istutettu” malli eli se ei avaudu niin helposti kuin perinteinen magneettikiinnitys.

Quadrato-laukun nahka pehmenee hieman käytössä ja jokainen nahkainen laukku on uniikki. Olemme käsitelleet laukun sinulle valmiiksi italialaista oliiviöljyä sisältävällä ekologisella suojasuihkeella. Se suojaa laukkua lialta ja kulumiselta. Tämä laukku on 100% nahkaa ja valmistettu käsityönä Italiassa. Laukku on lahjapaketoitu. 

Laukun kokotiedot:
Leveys 28 cm
Syvyys 7 cm
Korkeus 16 cm

Hihnan pituus:
Lyhyimmillään 129 cm
Pisimmillään 136 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Quadrato Taupe olkalaukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote