Diego Dalla Palma

Nudissimo Glow 2ml meikkivoidenäyte 253W

1,00

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Ohut, mutta runsaspigmenttinen meikkivoide, joka antaa upean valoa taittavan hehkun kasvoille. Erittäin kestävä ammattisarjan koostumus pysyy hyvänä aamusta iltaan. Tasoittaa punaisuutta ja ihon värieroja. Sopii normaalista kuivalle iholle sekä pintakuivalle ja sekaiholle. Täydellinen aikuisemman ihon meikkivoide ohuen koostumuksensa ansiosta ja et välttämättä tarvitse edes puuteria, koska tämä puuteroituu kevyesti itsestään.

Suosikkisävyt?
253W (lämmin pohjasävy, taittaa punaisuutta, vaalealle iholle)
255W (lämmin pohjasävy, tasoittaa punaisuutta, ruskettuneemmalle iholle)
256N (neutraali pohjasävy, varma valinta kun ihosi on hieman päivettynyt, mutta et kaipaa siihen kellertävyyttä) Huom! Kuvassa virheellisesti koodi 256C

Jos ihosi on vaaleahko, mutta erittäin punapohjainen, on 254C hyvä sävy. Jos taas palat herkästi ja valitset aina kaikista vaaleimman meikkivoiteen (ehkä et meinaa edes löytää tarpeeksi vaaleaa ja kuulasta meikkivoidetta), valintasi on neutaalisävyinen kuulas vaalea 252N.

Levitys?
Ohuimman
lopputuloksen saat käyttämällä kostealla meikkisienellä, kuten Diegon Blenderillä. Vesi ohentaa koostumusta hiukan ja tämä sopii varsinkin todella pintakuivalle iholle tai jos haluat ohuen lopputuloksen. Poskilla tai enemmän peittoa vaativilla alueilla kannattaa ”tuputtaa” toinen kerros.
Hieman peittävämmän lopputuloksen saat levittämällä ja taputtelemalla sormin. Sormien lämpö auttaa meikkivoidetta asettumaan luonnollisesti iholle.
Peittävin lopputulos saadaan tasapäisellä meikkivoidesiveltimellä.

Puuterointi?
Nudissimo Glow puuteroituu itsestään, mutta halutessasi voit kokeilla näitä:
Kevyin ”puuterointi” on taputella ylimääräinen rasvaisuus iholta painelemalla levityksen jälkeen kasvopaperia iholle. Paperi imee meikkivoiteen levitystä helpottavaa rasvaisuutta iholta.
Kun haluat kiinnittää ja samalla lisätä kuultoa, valitse suosittu Angel Glow-puuterimme.
Mattapintaisempaa lopputulosta saat ohuella irtopuuterilla Riisipuuteri.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nudissimo Glow 2ml meikkivoidenäyte 253W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote