Living Proof

No Frizz Humidity Shield 188ml

28,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Odotettu lisä No Frizz-perheeseen: ennen kuumakäsittelyä, kuivaan hiukseen käytettävä lämpösuojaa ja kosteussuojaa antava ohut suihke. Tässä tuotteessa EI ole pitoa, eli se sopii täydellisesti esim. “seuraavan päivän” kiharafiksaukseen. Suihkaus tuotetta ennen raudan tai puikon käyttöä ja suojaat hiuksia kuumuudelta ja pidennät kampauksen kestoa.

Mitä eroa tällä on De-Frizzeriin? 
De-Frizzer on kuivahoitoaine, jota käytetään kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa ja suojaa kosteudelta sekä poistaa sähköisyyttä. Sitä voi käyttää jos ei aio käsitellä kuumalla tai kuumien rautojen jälkeen.
Humidity Shield antaa taas tehokkaamman suojan kuumuudelta ja toimii siksi ennen rautoja, föönausta tai kiharrinpuikkoa. Jos taas haluat kampaukseen pitoa, valitse lämpösuojan sisältävä hiuskiinne: Flex tai Control Hairspray.

Hydrofluorocarbon 152a, Alcohol Denat., Water/Eau/Aqua, Octafluoropentyl Methacrylate, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl, Methacrylate Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linoleamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Butylene Glycol, Propylene Glycol Dibenzoate, PPG-5-Ceteth-20, Fragrance/Parfum, Citronellol, Citral

Additional Fragrance Ingredients:

Ethyl Linalool, Dipropylene Glycol, Methyldihydrojasmonate, Amyl Salicylate, Citronellol, Pentadecalactone, Ionone, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Cyclamen Aldehyde, Hexamethylindanopyran, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “No Frizz Humidity Shield 188ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote