Diego Dalla Palma

My Happy Toy pitkäkestoinen ripsiväri + rajauskynä lahjaksi (arvo 24€)

32,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Ripsivärin ostajalle samaan hintaan musta rajauskynä. Etu 24€. Ripsiväri iso 13ml pakkaus vastaa 2 x normaalin ripsivärin kokoa (ripsivärin koko yleisimmin 6-7ml).

My Toy Boyn “pikkusisko” on vihdoin täällä! Täysin erilainen kuin My Toy Boy. My Happy Toy on sinulle, joka olet kaivannut tarkasti erottelevaa, siistiä ripsiväriä. Muoviharjaksilla saat todella siistiä jälkeä. My Happy Toy lähtee perus puhdistusaineilla, mutta on silti erittäin pitkäkestoinen. Se ei jätä vahamaista pintaa vaan pysyy raskailla, rasvaisillakin luomilla sottaamatta.

Ripsiväriä voi kerrostaa ja kerrostamalla saat näyttävämpää ilmettä. Vaikka tämä ripsiväri on vesiliukoinen, pysyy se todella hyvin koko päivän.Väri on erittäin intensiivinen musta ja runsaasti levitettynä ripsien tyveen, tekee rajauksenomaisen vaikutelman.

Ammattilaisvinkki
Jos luomesi ovat raskaat sekä rasvoittuvat ja ripsesi todella suorat, joissa taivutukset eivät pysy – tee näin:

  1. Käytä taivutuksen jälkeen ripsien tyveen Sub Aqueo-mascaraa. Vedenkestävä mascara pitää taivutukset aina paremmin kuin vesiliukoinen mascara.
  2. Sen jälkeen käytä pituuksiin tätä mascaraa. Vesiliukoinen mascara ei liukene rasvaisisilla luomilla, joten se ei tahraa luomia.
  3. Muista myös pohjustaa luomet ja kiinnittää pohjustus puuterilla. Tämä lisää mascaran ja kaiken silmämeikin kestoa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “My Happy Toy pitkäkestoinen ripsiväri + rajauskynä lahjaksi (arvo 24€)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote