Lahjakortti

50,00200,00

Poista
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Muista lahjakortilla vaimoa, äitiä, ystävää merkkipäivänä, yhteistyökumppania tai vaikkapa yrityksesi henkilökuntaa (pystyt ostamaan rajattoman määrän samansuuruisia kortteja ja lähettämään ne eri vastaanottajille).
SAVONin lahjakortti antaa saajan valita suosikkinsa laajasta valikoimasta meikkejä, hiustuotteita, ihonhoitoa ja hiuslaitteita. Valikoimamme on tarkasti kuratoitu ja helppokäyttöiset tuotteemme sopivat kaikenikäisille ja -tyylisille naisille. Lahjakorttiemme suosiosta kertoo se, että ne käytetään poikkeuksetta muutaman viikon sisällä lahjakortin saamisesta.
SAVONin verkkokaupan lahjakortti on siis takuuvarma ja tyylikäs lahja.

Vinkkejä summan valintaan:
50 eurolla saa 1-2 tuotetta laajasta meikki/hiustuotevalikoimasta
100 eurolla saa ylellisen ihonhoitotuotteen tai tuotepaketin
150 euroa on suosituin lahjakorttisumma, jolla voi shoppailla kattavasti kauneutta
200 eurolla voi hankkia esimerkiksi hiuslaitteen (suoristus/kiharrusraudan)

Huomioitavaa:
Lahjakortin saajalle toimitetaan sähköpostitse yksilöllisellä koodilla varustettu lahjakortti. Kortin mukana on linkki, joka ohjaa lahjan saajan kauppamme “tutustumissivulle”. Voit siis huoletta hankkia kortin myös henkilölle, joka ei ole aiemmin tilannut meiltä. Me huolehdimme, että ajatuksesi hänen ilahduttamisestaan saa mukaansa tarvittavat saatesanat.

Jos tilaat lahjakortin lisäksi kosmetiikkatuotteita, lahjakortti lähetetään saajan sähköpostiin vasta sitten kun muu tilauksesi on lähetetty sinulle. Tämän takia suosittelemme tilaamaan lahjakortin/kortit omana tilauksenaan.

Valitse sävy