Lahjakortti

50,00200,00

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Muista lahjakortilla vaimoa, äitiä, ystävää merkkipäivänä, yhteistyökumppania tai vaikkapa yrityksesi henkilökuntaa (pystyt ostamaan rajattoman määrän samansuuruisia kortteja ja lähettämään ne eri vastaanottajille).

SAVONin lahjakortti antaa saajan valita suosikkinsa laajasta valikoimasta meikkejä, hiustuotteita, ihonhoitoa ja hiuslaitteita. Valikoimamme on tarkasti kuratoitu ja helppokäyttöiset tuotteemme sopivat kaikenikäisille ja -tyylisille naisille. Lahjakorttiemme suosiosta kertoo se, että ne käytetään poikkeuksetta muutaman viikon sisällä lahjakortin saamisesta.
SAVONin verkkokaupan lahjakortti on siis takuuvarma ja tyylikäs lahja.

Vinkkejä summan valintaan:
50 eurolla saa 1-2 tuotetta laajasta meikki/hius/ihonhoitovalikoimasta
100 eurolla saa ylellisen ihonhoitotuotteen tai tuotepaketin tai muotoiluraudan
150 euroa on suosituin lahjakorttisumma, jolla voi shoppailla kattavasti kauneutta tai esimerkiksi kihartimen
200 eurolla saa esimerkiksi hiuslaitteen ja sen kaveriksi tuotteita

Huomioitavaa:
Lahjakortin saajalle toimitetaan sähköpostitse yksilöllisellä koodilla varustettu lahjakortti. Kortin mukana on linkki, joka ohjaa lahjan saajan kauppamme ”tutustumissivulle”. Linkkiä käyttämällä lahjakortti on syötetty kassalle valmiiksi ja shoppailu super helppoa! Voit siis huoletta hankkia kortin myös henkilölle, joka ei ole aiemmin tilannut meiltä. Me huolehdimme, että ajatuksesi hänen ilahduttamisestaan saa mukaansa tarvittavat saatesanat.

Jos tilaat lahjakortin lisäksi kosmetiikkatuotteita, lahjakortti lähetetään saajan sähköpostiin vasta sitten kun muu tilauksesi on lähetetty sinulle. Tämän takia suosittelemme tilaamaan lahjakortin/kortit omana tilauksenaan. Lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla ja sen voi koodia käyttämällä jakaa useampaan osaan.

Valitse Gift Card Amount