Ale!

Kure Bazaar

Aluslakka First Base, 10ml

17,90 8,95

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme. Saat sen nyt -50% alennuksella. Tuotteita rajoitettu erä.
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Käytä First Base-aluslakkaa tasoittamaan kynnen pintaa ennen Kure Bazaarin värillisiä kynsilakkoja. Aluslakka auttaa kynsilakkaa tarttumaan ja pysymään merkittävästi pidempään. Aluslakka tasoittaa epätaisaisen kynnen pintaa. Myös kynsilakan poisto on helpompaa silloin kun pohjalla on käytetty First Base-aluslakkaa.

Kure Bazaar-lakkaus kestää noin 5-9 päivää ja varpaissa useita viikkoja, kun se toteutetaan seuraavalla tavalla:

  1. Viilaa kynnet muotoonsa.
  2. Levitä ohut kerros Kure Bazaar-aluslakkaa jokaiselle kynnelle. Anna kuivua 2 minuuttia.
  3. Levitä ensimmäinen ohut kerros haluamaasi värilakkaa ja anna kuivua 5 minuuttia.
  4. Levitä toinen ohut kerros haluamaasi värilakkaa ja anna kuivua 5 minuuttia.
  5. Viimeistele Kure Bazaar-päällyslakalla ja välttele noin tunnin ajan kynsiin kohdistuvaa kulutusta. Loistava tehdä samalla kun katsot illalla lempisarjaasi tai luet kirjaa.

Kure Bazaarin kynsilakat ovat niin luonnollisia, kuin kynsilakasta on mahdollista tehdä ja ne sopivat myös lapsille. Kynsilakan koostumuksesta jopa 90 % on luonnollista alkuperää ja sisältää mm. puuvillaa, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää. Lakka ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, dibutyyliftalaattia, kamferia, trifenyylifosfaattia (TPHP), parabeenejä, ksyleeniä, styreeniä, benzophenone-1 eikä benzophenone-3:sta. Kure Bazaar kynsilakasta löytyy myös runsaasti kynnen omaa rakennusainetta eli piitä sisältävää bambu-uutetta sekä E-vitamiinia auringonkukkaöljystä. Tämä kaikki yhdessä takaa kynsien luonnollista uusiutumista kunnioittavan koostumuksen tekemättä kuitenkaan kompromisseja kynsilakan toimivuuden ja laadun suhteen.

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Isosorbide Dicaprylate/Caprate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Diacetone Alcohol, N-Butyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Polyurethane-67, Phosphoric Acid, Methoxyisopropyl Acetate, Bambusa Vulgaris Extract, Decyl Alcohol, Tocopherol.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aluslakka First Base, 10ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote