Kure Bazaar

Kynsilakka Cappuccino, 10ml

17,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Cappuccino on täydellinen ruskeaan taittava vaalea beige. Aivan kuten nimensä, Cappuccino. Se on tyylikäs valinta kun haluat todella neutraalin värilakan ja pidät minimalistisesta väripaletista. Voit käyttää First Base-pohjalakan jälkeen tätä 1-2 kerrosta. Muista pitää hyvä 5-10 minuutin väli aina kerrosten välissä. Viimeistele Final Touch-päällyslakalla.

Kure Bazaar-lakkaus kestää noin 5-9 päivää ja varpaissa useita viikkoja, kun se toteutetaan seuraavalla tavalla:

  1. Viilaa kynnet muotoonsa.
  2. Levitä ohut kerros Kure Bazaar-aluslakkaa jokaiselle kynnelle. Anna kuivua 2 minuuttia.
  3. Levitä ensimmäinen ohut kerros haluamaasi värilakkaa ja anna kuivua 5 minuuttia.
  4. Levitä toinen ohut kerros haluamaasi värilakkaa ja anna kuivua 5 minuuttia.
  5. Viimeistele Kure Bazaar-päällyslakalla ja välttele noin tunnin ajan kynsiin kohdistuvaa kulutusta. Loistava tehdä samalla kun katsot illalla lempisarjaasi tai luet kirjaa.

Kure Bazaarin kynsilakat ovat niin luonnollisia, kuin kynsilakasta on mahdollista tehdä ja ne sopivat myös lapsille. Kynsilakan koostumuksesta jopa 90 % on luonnollista alkuperää ja sisältää mm. puuvillaa, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää. Lakka ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, dibutyyliftalaattia, kamferia, trifenyylifosfaattia (TPHP), parabeenejä, ksyleeniä, styreeniä, benzophenone-1 eikä benzophenone-3:sta. Kure Bazaar kynsilakasta löytyy myös runsaasti kynnen omaa rakennusainetta eli piitä sisältävää bambu-uutetta sekä E-vitamiinia auringonkukkaöljystä. Tämä kaikki yhdessä takaa kynsien luonnollista uusiutumista kunnioittavan koostumuksen tekemättä kuitenkaan kompromisseja kynsilakan toimivuuden ja laadun suhteen.

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Isosorbide Dicaprylate/Caprate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Diacetone Alcohol, N-Butyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Polyurethane-67, Phosphoric Acid, Methoxyisopropyl Acetate, Bambusa Vulgaris Extract, Decyl Alcohol, Tocopherol

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kynsilakka Cappuccino, 10ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote