Diego Dalla Palma

Kulmageeli tuuheuttava 4ml

24,90

Poista
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tämä on Katin ja asiakkaidemme luottotuote, jolla pidät kulmakarvat sävyllisenä ja muodossaan, meikkasit sitten arkeen tai juhlaan!
Volumizing Eyebrow Fixer-kulmageeli sisältää tuuheuttavia kuituja ja se on helppo levittää kulmakarvoihin pienen ja terävälinjaisen harjan ansiosta.
Tämän tuotteen koostumus on vahamainen geeli ja se kuivuu nopeasti. Vedenkestävä koostumus takaa pysyvyyden eikä väri sotkeennu.

Kulmageeliä löytyy sekä värillisenä että läpinäkyvänä. Värillisiä voit käyttää tätä ilman kulmakynää, tuomaan ryhtiä luonnollisille kulmakarvoille. Yhdessä High Precision Long Lasting kulmakynän kanssa tämä on täydellinen duo! Kulmakynällä piirrät lisää karvoja ja kulmageelillä tuuhennat kulmakarvojasi. Geeli pitää myös kulmameikin paikallaan ja vedenkestävän koostumuksen ansiosta pysyy niin treeneissä, hetkissä uimarannalla kuin lenkillä räntäsateessa.

Saatavilla 3 eri sävyssä sekä läpinäkyvänä (Huom! Läpinäkyvässä geelissä ei ole kuituja, vaan se on juoksevampi eli sopii karkeille, luonnostaan tummille karvoille antamaan kiiltoa ja muotoa).

Lisää tuotteesta voit katsoa täältä!

DIISOSTEARYL MALATE, TRIETHYLHEXANOIN, C20-40 ACID, SYNTHETIC WAX, C20-40 ALCOHOLS, POLYETHYLENE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, ETHYLCELLULOSE, BORON NITRIDE, MICA, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE.
MAY CONTAIN (+/-): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

  1. Erika (varmistettu kirjoittaja)

    Superhelppo käyttää ja levittyy pienen harjan avulla tasaisesti. Samalla kertaa saa sävyä kulmiin ja karvat ojennukseen. Tällä saa kivan freesauksen myös niinä päivinä, kun ei laita muuten meikkiä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Valitse Sävy