Olivia Klein

Hoitoneste Hydra Spray Toner 150ml

18,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Olivia Kleinin kasvovedet ovat Suomessa suunniteltu, suomalaisen ihon tarpeisiin. Hoitonesteen sisältämä aloe veran lehtimehu kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hydra Spray Toner on tehokosteuttava hoitoneste jokaisen ihotyypin päivittäiseen hoitoon. Hydra Spray Toner sisältää runsaasti aloe veraa ja ruusuvettä, jotka rauhoittavat kuivuudesta ärtynyttä ihoa ja jättävät ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Hoitoneste hillitsee rasvaisuutta ja epäpuhtauksien muodostumista. Hydra Spray Toner soveltuu erinomaisesti kuivan, pintakuivan ja sekaihon hoitoon sekä nuorten ihonhoitoon.

Hoitonesteet ovat hoitavia ja monikäyttöisiä ”kasvovesiä”, jotka tasoittavat ihon pH-arvoa ja auttavat seerumeja ja voiteita imeytymään. Suihkuta hoitoneste ennen seerumia ja levitä seerumi kostealle iholle. Voit käyttää myös meikin päälle kiinnittämään ja kosteuttamaan meikkipohjaa.

1. Suihkuta kasvovettä reilusti iholle ja laita voide, öljy tai seerumi kostealle iholle – näin ne imeytyvät parhaiten ja tarvitset niitä pienemmän määrän.
2. Suihkuta kasvovettä meikin puhdistuksen jälkeen ja pyyhi vanulla viimeiset meikin rippeet.
3. Suihkuta kasvovettä meikin päälle pitkin päivää kiinnittääksesi ja raikastaaksesi meikin.

INCI

Aloe veran lehtimehu, Ruusunkukkavesi, Glyseriini (kasviperäinen), Taikapähkinävesi, Valkopajun kuoriuute, Fenoksietanoli, Teepuun lehtiöljy, Polysorbaatti 20, Vilja-alkoholi (luomu), Tetranatrium glutamaatti diasetaatti

 1. Anja Honkanen

  Yksi luottotuotteistani! Minulla on pintakuiva sekaiho ja käytän tätä aamuisin kasvojen pesun jälkeen ennen voiteita sekä iltaisin myös ja olen huomannut selvän eron seerumin ja voiteen imeytymisessä ihoon tätä käyttäessä! Tämä myös ihanasti raikastaa ja kesäisin riittää vain tämä kosteuttajaksi kasvoille.

 2. Anniina

  Tämä tuote on vakkari ihoni hoidossa. Tuote valmistaa ihon hyvin vastaanottamaan muut tuotteet. Eron huomaa ihossa heti jos tuotetta ei käytä. Itsella pintakuiva / herkkä iho. Tää tuote on ihana aloitus ihonhoidolle,mutta myös kirsikka kakun päälle esim.meikin päälle suihkutettuna. Aivan ihana tuote siis!

 3. majermoranta (varmistettu kirjoittaja)

  Tähän jää koukkuun. Käytän aamuisin ja iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Kosteuttaa ja voiteet imeytyy ihanasti kun levittää ne tällä kosteutetulle iholle. Voiteita kuluu myös vähemmän, kun tämä kosteutuksena alla. Ihon lisäksi suihkutan tätä myös pörröisiin hiuksiin veden sijaan.

 4. Päivi Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

  Mieletön tunne kasvoilla, fressi fiilis aina käytön jälkeen. Tykkään miedosta tuoksusta ?

 5. Elisa Majamaa

  Tästä tuli kerralla koko perheen suosikki. Lähes addiktioon asti ihana tuote, jolla hyvä pohjustaa kosteusvoidetta sekä freesata oloa pitkän päivän jälkeen.

 6. Viivi Takala (varmistettu kirjoittaja)

  Paras ihonhoitotuote aikoihin! Silloin kun iho tarvitsee extra kosteutta, hoitoa tai virkistystä, niin ei muuta kuin suihkaus tai useampi niin iho on jälleen kostea ja freesi! Ja mikä parasta, poistaa kuivuuden aiheuttaman kireyden tunteen, ilman että rasvoittaa ihoa! Sopii myös meikin alle ja jopa meikin päälle! Tähän jäät koukkuun!

 7. Miia

  Tämä todella kosteuttava, hajusteeton ja tuoksuton kasvovesi on oman ihonhoitoni kulmakivi! Loistava ja kohtuuhintainen tuote, jonka suihkuttelun jälkeen iho ottaa paremmin vastaan seerumit ja kosteusvoiteen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote