Ale!

K18

K18 Hoitonaamio 50ml

79,00 63,20

Tarjoamme SAVONin Suosikkituotteita -20% edulla elokuun loppuun asti tai niin kauan kuin etuhintaista varastoa riittää.
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Olemme koostaneet sinulle kattavan infopaketin blogiimme. KLIKKAA TÄSTÄ ja lue lisää tuotteesta.

MISTÄ ON KYSE?
K18 on hiustenhoidon mullistava hiuksiin jätettävä naamio, joka korjaa hiuksen rakenteen. Se on kotona tehtävä, superhelppo tapa palauttaa hiusten luonnollinen kunto.
K18 palauttaa hiuksen keratiinirakenteen pysyvästi ennalleen. Keratiinirakenne vaurioituu erilaisista hiuskäsittelyistä, kuten vaalennuksesta, värjäyksistä, rakennekäsittelyistä ja lämpökäsittelyistä sekä mekaanisesta käsittelystä.

MIKSI?
Tämä on ihan MUST HAVE-tuote, jos haluat pitää hiuksesi pitkinä ja hyväkuntoisina. Lyhyemmissä hiuksissa voit kärsiä hiusten hauraudesta ja katkeilusta. Hoito vahvistaa kaikkia hiuksia.

MITÄ SE SISÄLTÄÄ?
Tuote sisältää patentoidun K18-peptidin, joka korjaa hiuksen rakenteessa olevia vaurioita. Koostumus on kevyt ja se jättää hiukset ilmaviksi. Kyseessä ei ole siis raskas, latistava hoitonaamio.

MITEN SE EROAA MUISTA RAKENNEPAIKKAAVISTA HOIDOISTA JA HOITOAINEISTA?
Merkittävin ero on hoidon tehossa: tämä on ensimmäinen aine, joka pysyvästi korjaa hiuksen rakenteen. Aiemmilla tuotteilla ollaan voitu vain ns. “kiillottaa pintaa” ja korjata hetkellisesti. Nyt helppoutena on yksi tuote. Erona on myös se, että tämä hoitonaamio JÄTETÄÄN hiukseen.

RIITTÄÄKÖ YKSI KÄYTTÖKERTA?
Yhdellä käyttökerralla pääsee jo alkuun, mutta koska vaurioita syntyy jatkuvasti, kannattaa hoitoa ylläpitää tarpeen mukaan. Eli aina kun koet tarvetta parantaa hiuksen kuntoa, tee käsittely. Alkuun kannattaa tehdä käsittely 4-6 kertaa ja sen jälkeen ylläpitää parin viikon välein.

SOPIIKO SE KAIKILLE HIUSTYYPEILLE? MITEN PERMANENTATUT HIUKSET TAI PIDENNYKSET?
Kyllä. Tuote sopii ihan kaikille hiustyypeille ja varsinkin vaalennetut ja rakennekäsitellyt hiukset hyötyvät tästä hoitotehosta merkittävästi. Permanentatuista ja luonnonkiharoista hiuksista tulee kimmoisammat ja terveemmän näköiset. K18 sopii erinomaisesti myös pidennyshiuksille. Muista, että K18-hoito ei tuo erityisesti kosteutta hiuksiin vaan nimenomaan korjaa ja vahvistaa hiusta. Karkeille hiuslaaduille suosittelemme 4 minuutin vaikutusajan jälkeen käytettäväksi jätettävää hoitoainetta: hennoille hiuksille selvittävyyttä/vahvuutta ja karkeille hiuksille kosteutta/siloitusta.

Kokemuksia Meikkimuijan blogissa: https://meikkimuija.fi/k18-hoito-kotona-liian-hyvaa-ollakseen-totta/

USEIMMIN kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt vastauksia Insta-livestä: KATSO TALLENNE

VAALEAN HIUKSEN KUNNON ja värin ylläpitoon live täällä: KATSO TALLENNE

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18 Hoitonaamio 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta tuote