K18

K18 hoitonaamio 15ml

32,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Supersuosittu hoitonaamio 15ml koossa (normikoko 50ml / 79€). Tästä on hyvä startata K18-matka.
Huomoithan, että 15ml koossa yksi pumppaus on pienempi kuin 50 ml koossa eli tarvitset lyhyisiin hiuksiin 2 pumppausta, puolipitkiin 4 ja pitkiin 6-8 pumppausta. Tuotetta menee siis yhtä paljon, mutta pumppauksen ”annoskoko” on vain eri.

Olemme koostaneet sinulle kattavan infopaketin blogiimme. KLIKKAA TÄSTÄ
ja lue lisää tuotteesta.

MISTÄ ON KYSE?
K18 on hiustenhoidon mullistava hiuksiin jätettävä naamio, joka korjaa hiuksen rakenteen. Se on kotona tehtävä, superhelppo tapa palauttaa hiusten luonnollinen kunto.
K18 palauttaa hiuksen keratiinirakenteen pysyvästi ennalleen. Keratiinirakenne vaurioituu erilaisista hiuskäsittelyistä, kuten vaalennuksesta, värjäyksistä, rakennekäsittelyistä ja lämpökäsittelyistä sekä mekaanisesta käsittelystä.

MIKSI?
Tämä on ihan MUST HAVE-tuote, jos haluat pitää hiuksesi pitkinä ja hyväkuntoisina. Lyhyemmissä hiuksissa voit kärsiä hiusten hauraudesta ja katkeilusta. Hoito vahvistaa kaikkia hiuksia.

MITÄ SE SISÄLTÄÄ?
Tuote sisältää patentoidun K18-peptidin, joka korjaa hiuksen rakenteessa olevia vaurioita. Koostumus on kevyt ja se jättää hiukset ilmaviksi. Kyseessä ei ole siis raskas, latistava hoitonaamio.

MITEN SE EROAA MUISTA RAKENNEPAIKKAAVISTA HOIDOISTA JA HOITOAINEISTA?
Merkittävin ero on hoidon tehossa: tämä on ensimmäinen aine, joka pysyvästi korjaa hiuksen rakenteen. Aiemmilla tuotteilla ollaan voitu vain ns. ”kiillottaa pintaa” ja korjata hetkellisesti. Nyt helppoutena on yksi tuote. Erona on myös se, että tämä hoitonaamio JÄTETÄÄN hiukseen.

RIITTÄÄKÖ YKSI KÄYTTÖKERTA?
Yhdellä käyttökerralla pääsee jo alkuun, mutta koska vaurioita syntyy jatkuvasti, kannattaa hoitoa ylläpitää tarpeen mukaan. Eli aina kun koet tarvetta parantaa hiuksen kuntoa, tee käsittely. Alkuun kannattaa tehdä käsittely 4-6 kertaa ja sen jälkeen ylläpitää parin viikon välein.

SOPIIKO SE KAIKILLE HIUSTYYPEILLE? MITEN PERMANENTATUT HIUKSET TAI PIDENNYKSET?
Kyllä. Tuote sopii ihan kaikille hiustyypeille ja varsinkin vaalennetut ja rakennekäsitellyt hiukset hyötyvät tästä hoitotehosta merkittävästi. Permanentatuista ja luonnonkiharoista hiuksista tulee kimmoisammat ja terveemmän näköiset. K18 sopii erinomaisesti myös pidennyshiuksille. Muista, että K18-hoito ei tuo erityisesti kosteutta hiuksiin vaan nimenomaan korjaa ja vahvistaa hiusta. Karkeille hiuslaaduille suosittelemme 4 minuutin vaikutusajan jälkeen käytettäväksi jätettävää hoitoainetta: hennoille hiuksille selvittävyyttä/vahvuutta ja karkeille hiuksille kosteutta/siloitusta.

Kokemuksia Meikkimuijan blogissa: https://meikkimuija.fi/k18-hoito-kotona-liian-hyvaa-ollakseen-totta/

USEIMMIN kysyttyihin kysymyksiin löydät nyt vastauksia Insta-livestä: KATSO TALLENNE

VAALEAN HIUKSEN KUNNON ja värin ylläpitoon live täällä: KATSO TALLENNE

MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN?
1. Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Voit pestä syväpuhdistavalla shampoolla, varmistaaksesi ettei hiuksen pinnalla ole silikoni- tai muotoilutuotekertymiä.
2. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti.
3. Pumppaa yksi pumppaus K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa. Tuote on TODELLA riittoisa ja pitkäänkin hiukseen sitä riittää vain muutama painallus.
4. Levitä hiuksiin tasaisesti, aloita latvoista ja lisää hieman myös tyveen, yksi painallus kerrallaan.
5. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE.
6. Kuivaa ja muotoile tavalliseen tapaan.

KÄYTÄNKÖ LÄMPÖSUOJAA JA MUITA MUOTOILUTUOTTEITA TÄMÄN JÄLKEEN?
Heti hoidon jälkeen voit kuivata hiuksesi aivan normaalisti. Kokeile, miltä hius tuntuu hoidon jälkeen ILMAN muotoilutuotteita. Rakennetta ja voluumia saat lisättyä kuivan hiuksen tyveen esimerkiksi Full-sarjan Dry Volume Blastilla  tai Body Builderillä. Latvaan, ennen kihartamista lämpöraudalla, kannattaa laittaa Flex-hiuskiinne. Jatkossa, niinä päivinä kun et tee hoitoa, käytä normaalisti jätettävä hoitoaine/lämpösuoja ennen kuivaamista.

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18 hoitonaamio 15ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote