Living Proof

Hiuskiinne Flex Hairspray 246ml

27,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Monikäyttöinen keskivahvan tuen antava ja joustava hiuskiinne. Flex sopii tyvitupeerauksen kiinnitykseen, suihkutettavaksi lämpöraudan alle tai viimeistelyyn antamaan kampaukselle/kiharoille kestoa. Tehokas lämpösuoja suojaa suoristusraudan ja kihartimen kuumuudelta. Lopputuloksena joustavat kiharat ja kosteudelta suojattu kampaus.
Flexin ainutlaatuinen kosteudensuoja perustuu ”verkkomaiseen” joustavaan rakenteeseen eli Flex on joustava hiuskiinne, joka ei jää tuntumaan hiuksissa kovalta. Se ei sisällä lainkaan hartsia, joka on yleisin kovettava ainesosa hiuskiinteissä. Hiusten liikkuessa ja hiuksia harjatessa hartsi halkeilee ja sen kosteudensuoja pettää. Hiukseen kertynyt hartsi jättää myös hiuksiin myös vaaleita jälkiä, joista ei siis Flexiä käyttäessä tarvitse huolehtia.

Käyttö kosteisiin hiuksiin (lyhyet hiukset):
Suihkuta kauttaaltaan hiuksiin ennen föönausta.
Käyttö kuiviin hiuksiin:
Suihkuta ennen muotoiluraudalla/kihartimella käsittelyä. Mitä kauempaa suihkutat, sitä hienojakoisempi suihkeesta tulee.
Kiinnitä kiharat vielä kihartamisen jälkeen suihkuttamalla kaukaa.
Pienten irtohiusten silottamiseksi suihkuta lähempää.
Kerrostamalla suihketta saat voimakkaamman pidon.

Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a , Water/Eau/Aqua , Polyurethane-14, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer , AMP-Acrylates Copolymer, Panthenol , Polyglyceryl-10 Pentaoleate, PPG-5-Ceteth-20, Triethyl Citrate, Aminomethyl Propanol, Fragrance/Parfum, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Citral

 1. Riitta (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen hiuskiinne jos kaipaat kevyttä ja joustavaa pitoa. Varsinkin mun ohuelle polkkatukalle toiminut hyvin, varsinkaan kun kypärä ei ole toiveissa. Itse en ole käyttänyt muotoiluviheessa.

 2. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän suoristusraudan alle antamaan lämpösuojaa ja kevyttä pitoa, kätevä monikäyttötuote laiskemmallekin hiustenlaittajalle. Tulee pullosta sopivan kevyenä suihkeena ja bonuksena kiva tuoksu!

 3. Miia

  Omille puolipitkille hiuksilleni erittäin kelpo hiuslakka, jota käytän raudan tai kihartimen alle sekä lopuksi vielä viimeistelemään. Itsellä hiukset on aika ohuet ja lässähtää jos käytän esim kiharoiden tai laineiden alle liian tujua tuotetta. Mutta tämä hiuskiinne on sopivan kevyt ja silti kiharat ja laineet pysyy tosi hyvin. Hyvä myös kostealla ilmalla käkkäröityviin hiuksiin, auttaa ilmiöön tosi paljon.

 4. Laura Kekomäki (varmistettu kirjoittaja)

  Todella monipuolinen tuota! Ensimmäisellä käyttökerralla olin täysin häkeltynyt miten tuote voi toimia sekä lämpösuojana sekä antaa viimeistelylle reilusti pitoa ilman kovaa ja tahmeaa tunnetta hiuksissa! Iso suositus!

 5. Anu Virtaneb (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti paras koskaan käyttämäni hiuskiinne! Vaikka hiukseni ovat paksut ja raskaat, jaksaa kevyt suihke pitää kutrit kurissa jopa kosteassa kelissä.

 6. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa, kun samassa tuotteessa on lämpösuoja ja viimeistelynä pito. Tämän kanssa voi seuraavana päivänä vaikka käsitellä hiuksen raudalla uudelleen, mikä ei olisi mahdollista tai ainakaan hyväksi hiukselle, jos pitona olisi tavallinen ”kova” lakka,jolloin hiukset olisi pitänyt pestä välissä.

 7. Sari Lähteenmäki (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippu tuote!

 8. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Nimensä mukaisesti joustava lopputulos! Käytän eniten viimeistelyyn,mutta myös välillä lämpösuojana. Hyvä ostos!

 9. Essi (varmistettu kirjoittaja)

  Omaan kurittomaan, hieman luonnonkiharaan ja pörröiseen hiukseen älyttömän hyvä ensin suoristusraudan alle lämpösuojana ja sitten valmiiseen hiukseen lakkana. Ihanan pehmeät ja kiiltävät hiukset lopputuloksena! Eikä pörröönny kosteallakaan säällä mikä on luonnonkiharalle hiukselle kyllä harvinainen juttu. Ja niin kätevää reissussa ja työmatkoilla kun pärjää yhdellä putelilla!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote