Ale!

SAVON

Joulukalenteri 2022

99,90

Tulossa varastoon

Haluaisitko ilmoituksen, kun tätä tuotetta saapuu taas varastoon?

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kalenterin toinen pieni erä (tilausten peruutukset) on nyt myös loppuunmyyty. Ensi vuonna sitten tehdään reilu iso satsi, jotta riittää kaikille. KIITOS runsaasta kiinnostuksesta ❤️

SAVON Joulukalenteri on enemmän kuin valikoima matkakokoisia tuotteita ja kylppärin luottotarvikkeita. Se on 24 päivän iloinen ja kekseliäs matka kauneuteen. Kati on suunnitellut valikoiman luottotuotteita, jotka sopivat mahdollisimman monelle. Tuotteet palvelevat reissukäytössä tai niitä on kiva testata pienemmässä koossa ennen ison koon hankintaa.

Luukkujen avautuessa löydät Instagram-sivuiltamme videon tuotteen käyttöön. Joulukalenterin ostajana saat myös osoitteen omalle salaiselle sivustolle, jolla pääsee tutustumaan lisää tuotteisiin. Sivustolta löydät myös erityisen edun, joka on vain kalenterin ostaneille.

Mitä kalenteri sisältää?

  • 14 matkakokoista kosmetiikkatuotetta (Kevin Murphy, Diego Dalla Palma, Living Proof, Evolve Organic)
  • 5 näytekokoista kosmetiikkatuotetta (Diego Dalla Palma, Evolve)
  • 15 kauneustarviketta (Cocobella, Savon Style, Sibel)
  • 24 kultaista klipsiä pussukoiden kiinnittämiseen (joulukuuseen, seinälle, oveen)

Milloin kalenteri julkaistaan ja toimitetaan?

Kalenterin myynti alkaa ti 1.11. klo 18:00 ja myynnissä on pieni rajoitettu erä, joten ole nopea!
Tilaa tältä sivulta itsellesi muistutus jättämällä sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen heti kun myynti alkaa.

Voit tilata yhdessä tilauksessa vain yhden kalenterin. Halutessasi useamman kalenterin, teethän useamman tilauksen. Kalenteri pakataan käsin ja toimitetaan sinulle Studioltamme (ei Vantaan varastoltamme) joten emme voi toimittaa muita tuotteita sen mukana. Kalenteri toimitetaan 2-3 päivän sisällä tilauksesta, joten kyseessä ei ole ennakkomyynti vaan kalenteri lähetetään heti tilauksen tehtyäsi.

Voinko tilata kalenterin lahjaksi?

Ehdottomasti, kalenteri on ihana lahjaidea ja jokainen kalenteri nimikoidaan saajalle. Voit tilata kalenterin lahjaksi syöttämällä kassalla ”Toimitus eri osoitteeseen”-kohtaan kalenterin saajan tiedot.

Miten kalenteri toimii?

Kalenterin pussukat toimitetaan lahjapakkauksessa. Voit uusiokäyttää pakkauksen säilytyksessä tai vaikka kauniina kenkälaatikkona. Itse kalenterin pussukoille on suunniteltu oma kevyt ja napakka klipsi, jonka avulla voit kiinnittää pussukat vaikka joulukuuseen tai ovikranssiin. Klipseihin saa kiinni myös nauhan, joten nyt luovuus valloilleen joulukoristeluissa!

Voit laittaa pussukat pöydälle vaikka tarjottimelle tai kauniiseen kulhoon. Klipsejä ja numerolappuja voi käyttää uudelleen ja paperipussit on helppo kierrättää. Kalenterista ei siis jää mitään turhaa nurkkiin pyörimään.

Kalenterin tuotteet eivät ole hajusteettomia. Yhtä tuotetta lukuun ottamatta tuotteet ovat vegaanisia. Osa tuotteista on luonnonkosmetiikkaa, mutta eivät kaikki. 

 

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joulukalenteri 2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä