Hot Tools

Hot Tools Black Gold-muotoilurauta

226,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Testaa hiustesi pituudelle sopiva laite täällä: LAITETESTI
Kaikki mitä tarvitset hiusten muotoiluun – olivat hiuksesi sitten lyhyet tai pitkät.
Hot Toolsin muotoiluraudat ovat muotoilurautojen aatelia. Rautojen titaanipinta on erittäin lujaa ja keraamisia levyjä kestävämpi. Titaanipinta on päällystetty kultauksella ja mustalla värillä.  Kulta johtaa lämpöä tehokkaasti ja nopeasti eli saat vaativatkin pörröiset hiukset suoristettua nopeasti tai liukkaisiin hiuksiin kestävät kiharat. Lämmönsäätö 100-230 astetta.

Tällä pyöreällä raudalla teet helposti kiharat, käännät hiusten latvoja tai suoristat hiuksia. Musta, kullattu pinnoite liukuu hiuksissa kuin unelma ja ”annostelee” tasaisesti lämpöä, riippuen ottamasi sortuvan paksuudesta. Suosittelemme 25 mm kokoa silloin kun teet sekä kiharaa, että suoristat. Jos taas pelkästään suoristat hiuksia, on 32mm levyjen leveys käytännöllisempi.

Muotoiluraudan ainutlaatuinen sylinterin muoto tekee raudasta ideaalin niin kauniiden kihararoiden ja laineiden muotoiluun. Kelluvat levyt helpottavat kiharoiden ja laineiden tekemisessä, joustaen suuntaa vaihdettaessa. 24 karaatin kultaus antaa muotoiluraudalle paremman lämmönjohtokyvyn ja tasaisen lämmönjaon. Rauta myös lämpenee erittäin nopeasti ja ilmoittaa äänimerkillä kun se on valmis käytettäväksi. Mukana tulee amerikkalainen adapteri, joka on eurooppalaisen pistokkeen päällä. Irrota adapterin keskellä oleva ristipääruuvi ja olet valmis tekemään upeita kampauksia!

Tutustu lisää rautaan tässä livessä: Meikkimuijan ja Kati hiuslive

Katso Instagram-live muotoiluraudan käytöstä: KATSO TALLENNE

Raudassa on lämmönsäätö 100-230 astetta ja se sammuu automaattisesti 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta. Käytä matalampia lämpötiloja, jos hiuksesi ovat hennot tai jos ne kihartuvat/suoristuvat helposti.

 1. tanja.sirainen

  Molemmat aivan huikeita. Muotoilurauta todella helppokäyttöinen ja tekee kestävää kiharaa

 2. Kiira Laitinen (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo suoristaa tai tehdä kiharaa, lämpenee nopeasti.

 3. Satu Ruotsalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Leikitellen ja ja nopeasti saa hiukset suoraksi tai kiharoille. Ihan paras ostos!

 4. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Paras muotoilurauta, jonka olen koskaan omistanut. Liukuu helposti, pitää hiukset paikoillaan taitojen välissä ja tekee pysyvää kiharaa. Aivan huippu tuote!

 5. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Paras muotoilurauta, jonka olen koskaan omistanut. Liukuu helposti, pitää hiukset paikoillaan rautojen välissä ja tekee pysyvää kiharaa. Aivan huippu tuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Valitse Koko