Ale!

Hot Tools

Hot Tools Black Gold-muotoilurauta + Flex-hiuskiinne

226,00 189,00

Varastossa

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tuotekuvaus

Katso Insta-live muotoiluraudan käytöstä: KATSO TALLENNE

Kaikki mitä tarvitset hiusten muotoiluun – olivat hiuksesi sitten lyhyet tai pitkät.

FLEX-hiuskiinne
Tämän setin sisältämällä hienojakoisella ja hartsittomalla hiuskiinteellä suojaat hiuksesi tehokkaasti lämmöltä ja kosteudelta. Näin muotoilusi pysyy täydellisenä aamusta iltaan. Suihkauta kiinnettä siis ennen raudan käyttöä kuiviin hiuksiin sekä käytä kampauksen viimeistelyyn. ”Flex”-sana juontaa juurensa hiuskiinteen joustavasta olomuodosta, joka takaa etteivät hiukset ”kovetu” kiinteestä. Voit harjata ne huoletta ja pito pysyy silti. Asiakkaidemme suosikkikiinne!

HOT TOOLS Black Gold-muotoilurauta
Hot Toolsin muotoiluraudat ovat muotoilurautojen aatelia. Tällä pyöreällä raudalla teet helposti kiharat, käännät hiusten latvoja tai suoristat hiuksia. Musta, kullattu pinnoite liukuu hiuksissa kuin unelma ja ”annostelee” tasaisesti lämpöä, riippuen ottamasi sortuvan paksuudesta. Raudassa on lämmönsäätö 180-230 astetta ja se sammuu automaattisesti 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta. Käytä matalampia lämpötiloja, jos hiuksesi ovat hennot tai jos ne kihartuvat/suoristuvat helposti.

HUOMIOITHAN, että raudan päässä pakkauksessa on amerikkalainen pistoke, joka tulee ruuvata pois ja sisältä löytyy eurooppalainen pistoke.                

***********

Hot Tools Evolve Black Gold Titanium Styler- Muotoilurauta 25mm:

Muotoiluraudan ainutlaatuinen sylinterin muoto tekee raudasta ideaalin niin kauniiden kihararoiden, kuin suorien hiusten muotoiluun. 24 karaatin kultaus antaa muotoiluraudalle paremman lämmönjohtokyvyn ja tasaisen lämmönjaon. Rauta myös lämpenee erittäin nopeasti ja sammuttaa automaattisesti virran 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta.

 

Living Proof Style Lab Flex- Hiuskiinne:

Monikäyttöinen hiuskiinne sopii kuiviin hiuksiin sekä tyvitupeerauksen kiinnitykseen, suihkutettavaksi lämpöraudan alle tai viimeistelyyn antamaan kampaukselle/kiharoille kestoa. Tehokas lämpösuoja suojaa suoristusraudan ja kihartimen kuumuudelta. Lopputuloksena joustavat kiharat ja kosteudelta suojattu kampaus.

 • joustava pito
 • kiinnittää kampauksen ja kiharat tai suoristuksen
 • suihkuta useampi kerros lisätäksesi pitoa
 • antaa tehokkaan suojan kosteudelta
 • suojaa lämmöltä
 1. laurajuulia

  Tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja jäntevät. Ja mikä parasta, INCI on myös tarkalle kuluttajalle sopiva (ei sisällä silikonia!) ja sisältää mm. vehnäproteiinia 👏👍 Hinta-laatusuhde täys kymppi 😍 Suosittelen sekä käsitellyille että harmaille tai muuten vaan kuiville hiuksille.

 2. tanja.sirainen

  Molemmat aivan huikeita. Muotoilurauta todella helppokäyttöinen ja tekee kestävää kiharaa

 3. [email protected]

  Hyvä tuote!

Lisää arvio