Ale!

Living Proof

FULL-tutustumispaketti, 7 tuotetta

78,00 49,00

Varastossa

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Tuotekuvaus

Täydellinen tutustumispaketti sinulle, joka toivot hiuksiltasi volyymia. Full tuotteet hoitavat myös hiusta kevyesti latistamatta sitä.

Paketti sisältää 7 matkakokoista tuotetta:

 1. Full Shampoo 60 ml
  Erittäin pieni määrä shampoota riittää – tämä tuote vaahtoaa runsaasti.
  Kastele hiukset hyvin ja hiero shampoo ensin kämmeniin. Aloita pesemällä hiuspohjaa niskasta ja hiusrajoilta ja vie sitten kädet kohti päälakea.
 2. Full Hoitoaine 60 ml
  Poistaa sähköisyyttä, lisää kiiltoa ja hoitaa kevyesti. Muista pyyhekuivata hiukset hyvin shampoopesun jäljiltä. Kun hiuksesi eivät ole täynnä vettä, imeytyy hoitoaine paremmin ja tällöin hoitoainetta ei myöskään mene hukkaan.
 3. Perfect Hair Day Weightless Mask 30 ml
  Todella kevyt ja todella tehokas hiusnaamio, joka ei latista hentojakaan hiuksia. Käytä naamiota kerran viikossa, hoitoaineen sijaan, antaaksesi hiuksille lisää kosteutta.
 4. Style Lab Blowout Muotoiluneste 50 ml
  Muotoiluneste, joka antaa hiuksiin kevyttä rakennetta. Suihkuta tyvestä latvaan kosteisiin hiuksiin ja föönaa kuivaksi. Lyhentää föönausaikaa ja antaa lämpösuojan. Toimii loistavasti myös ilmakihartimen kanssa.
 5. Perfect Hair Day Dry Shampoo kuivashampoo 92 ml
  Maailman myydyin kuivashampoo, eikä suotta! Tämä tuote ”kuivapesee” ja puhdistaa tehokkaasti rasvoittuneen tyven ja raikastaa olon esim. treenin jälkeen. Suihkuta jakaus jakaukselta ja anna vaikuttaa 30 sekuntia. Hiero sormin hetki ja harjaa pois. Sopii myös tummille hiuksille.
 6. Full Dry Volume Blast Rakennespray 95 ml
  Asiakkaidemme suosikkituote! Tupeerausspray, tyvispray, rakennesuihke, karheuttaja – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Sopii loistavasti kohottamaan tyveä tai pituuksiin asti. Pitkille tai lyhyille hiuksille. Kiharille ja suorille. Ravista purkkia voimakkaasti ennen käyttöä. Näin aktivoit ”popkornimaiset” ainesosat, jotka luovat hiuksien väliin ilmaa.
 7. Style Lab Flex Hiuskiinne 99 ml
  Hiuskiinne, joka ei koskaan kovetu, mutta pitää kampauksen muodossaan. Joustava hiuskiinne sopii myös lämpörautojen ja kihartimien alle käytettäväksi. Yksi tuote sekä kampauksen pohjustukseen, että viimeistelyyn. Tehokas lämpösuoja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FULL-tutustumispaketti, 7 tuotetta”