Olivia Klein

Cream & Wash 200ml

23,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Monikäyttöinen puhdistus- ja hoitovoide, joka on kehitetty erityisesti vedettömään ihonpuhdistukseen sekä kovettuneen ja karstaisen ihon pehmittämiseen. Voiteen mieto mutta täyteläinen koostumus pohjautuu aloe veran lehtimehuun ja kookosöljyyn, jotka yhdessä tuovat iholle ihanteellisen pehmeyden ja kosteuden jättämättä iholle rasvaista kalvoa.

Voidepuhdistus on erinomainen, ihon luonnollista kosteuspitoisuutta suojaava, vaihtoehto geelipuhdistukselle. Voiteella voi myös poistaa tehokkaasti vedenkestävän meikin ja sitä voi käyttää niin ihoa pehmentävänä voidenaamiona kuin kuivan ja karstaisen hiuspohjan hoitoon. Cream & Wash soveltuu kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön sekä erityisesti atooppisen, kosketusherkän, ärtyneen ja psoriasiksesta kärsivän ihon hoitoon.

91% luomuviljeltyjä raaka-aineita.

INCI:

Aloe veran lehtimehu, Kookosöljy, Glyseriini (kasviperäinen), Hydroksietyyliselluloosa, Emulgointiaine (Setyylialkoholi, Stearyylialkoholi, Polysorbaatti 60), Steariinihappo, Fenoksietanoli, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti

  1. Laura

    Varmaan yksi monikäyttöisimmistä tuotteista, mitä tiedän! Käytän tätä esim. silmämeikin ja meikkipohjan puhdistukseen, koska vaikka ihoni on rasvoittuvaan taipuvainen, pelkkä geelipuhdistus on mun iholle liian kuivattava.

    Lisäksi: loistava kosteusnaamio, käsivoide, vartalovoide, jalkavoide ja joka suuntaan säntäilevien hiussuortuvien taltuttaja 🙂 Ja aidosti puhdasta ja laadukasta kosmetiikkaa sekä tuoksuton.

  2. Elisa Majamaa

    Tästä tuli mun viileiden säiden pelastaja. Todella pintakuiva iho muuttui paljon vastaanottavammaksi tämän tuotteen jälkeen. Meikki poistuu näppärästi ja iho tuntuu kosteutetulta jo ennen seerumia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote