Olivia Klein

Acne Spray Toner 150ml

24,90

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kevyesti kuoriva ja tehokkaasti kosteuttava hoitoneste, joka uudistaa selvästi finneihin taipuvaista ihoa. Auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja hillitsee näppylöiden muodostumista.

 

Voit suihkuttaa hoitonesteen suoraan kasvoille tai levittää vanulla puhdistuksen jälkeen kasvoveden tapaan. Tai sulje silmät ja suihkuta hoitoneste hyvin läheltä kasvoja välttääksesi aktiivisten ainesosien joutumisen silmiin. Anna hoitonesteen imeytyä kokonaan ennen aurinkoon menoa.

INCI:

Aloe veran lehtimehu, Taikapähkinävesi, Mustikkauute, Sokerivaahterauute, Appelsiininkuoriuute, Valkopajun kuoriuute, Sitruunankuoriuute, Glyseriini (kasviperäinen), Sokeriruokouute, Karpalouute, Omenahappo, Rooman kamomillan kukkaöljy, Dimetyyliaminoetanoli tartraatti (DMAE), Viinihappo, Sitruunahappo, Glykolihappo, Saksan kamomillan kukkaöljy, Maitohappo, Teepuun lehtiöljy, Bergamot-kuoriöljy, Geranium (kurjenpolvi) -öljy, Fenoksietanoli, Vilja-alkoholi (luomu), Polysorbaatti 20, Polysorbaatti 80, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti

  1. miia.krohn (varmistettu kirjoittaja)

    Jos 16v poika tulee itse kertomaan, ilman kyselyä tai mitään, että: ”toi suihke on ihan älyttömän hyvä, mun finnit on melkein kaikki hävinnyt ja siitä tulee tosi virkistävä olokin naamalle” niin sillon sen on oikeesti oltava hyvää.
    Iho hänellä on todellakin parantunut, vaikkei ole suostunut käyttämään mitään muuta puhdistusaineita tai voiteita, kuin tätä sprayta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Osta tuote