Opas kestolakkaukseen

Pidätkö kauniista lakatuista kynsistä, mutta kynsilakka kuluu aina liian nopeasti pois? Me ymmärrämme.

Infinite Shine-kestolakka on tavallisen kynsilakan ja geelilakan välimuoto. Helppo toteuttaa kotona ja kestää monta viikkoa. Se perustuu Primer-aluslakan ja kaikessa valossa kovettuvan Gloss-päällyslakan teknologiaan.

Tuotteet toimivat vain yhdessä, joten älä käytä muita kynsilakkamerkkejä Infinite Shine-lakkojen kanssa. Primer-lakka tuo kynnen päälle joustavuuden ja ehkäisee päälle laitettavan kynsilakan halkeilun. Infinite Shine-kynsilakka ja Gloss-päällyslakka tarrautuvat toisiinsa ja päällyslakan kuivuttua muodostavat yhdessä kestävän kestolakkauksen.

Infinite Shine lakkojen sävyvalikoima ja saatavuus vaihtuu kausittain. Tämän kauden valikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ. Olemme myös tehneet Kestolakka-setin, josta löytyy sekä Primer-, että Gloss-lakat. Kestolakka-settiin pääset TÄSTÄ.

Miten kestolakkoja käytetään?

Lue eteenpäin ja katso alla olevat kuvat.

Kestolakkausopas
Pohjusta kynnet Primer-aluslakalla, lisää haluamasi Infinite Shine- kynsilakka ja viimeistele Gloss- päällyslakalla.

3

Näin toteutat lakkauksen kotona:
  1. Muotoile kynnet viilalla.
  2. Pyyhkäise kynnen pintaa poistoaineella kostutetulla vanulapulla.
  3. Levitä kerros Primer nro 1-aluslakkaa. Anna kuivaa hetki.
  4. Levitä ensimmäinen kerros värilakkaa nro 2. Anna kuivaa hetki.
  5. Lisää toinen kerros värilakkaa. Anna kuivaa noin 5-10 minuuttia.
  6. Viimeistele Gloss nro 3-lakalla. Lakka kuivuu missä tahansa valossa. Anna kuivaa noin 5-10 minuuttia.
  7. Sipaise kynsinauhaöljyä kynsinauhoihin ja hiero kevyesti sormenpäillä, vältä kynnen pinnan painamista.

Voilá! Upea manikyyri tai pedikyyri on valmis! Kuuntele samalla luonnon ääniä tai äänikirjaa, selaa puhelinta tai katso lempisarjaasi kerrosten kuivumisen välissä. Tai nauti vaikkapa terassilla lasillinen lempijuomaasi. Tee hetkestä rauhallinen ja rentouttava. Nauti uusista kynsistäsi ja tee kynsien huollosta rutiini, joka ilahduttaa kauniiden käsien muodossa viikkoja.

Oheistuotteet

Kynsilakkojen lisäksi onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat myös kynsien kunto ja se miten lakkausta on pohjustettu.

Kynsilakkauksen oheistuotteet
Kauniin lakkauksen saat pohjustamalla kynnet viilan ja poistoaineen avulla.
Kynsilakan poistoaine

OPIn kynsilakan poistoaine sopii kaikille kynsilakoille. Sisältää asetonia. Kun poistat kestolakkausta, kostuta vanulappu läpimäräksi poistoaineella ja paina pitkään lakan päällä. Anna lakan liueta vanuun ensin ja vasta sitten hankaa loput pois. Klikkaa kynsilakan poistoaineen tuotesivulle TÄSTÄ.

Kynsiviila

Kynsiviilalla saat muotoiltua kynsistä juuri sen muotoiset, kuin haluat. Kynsiviilalla muotoillut kynnet myös lohkeilevat vähemmän, kun kynsiin ei jää teräviä reunoja. Suosittelemme muotoilemaan kynnet ennen kestolakkauksen tekemistä. OPIn kynsiviila on ergonomisesti muotoiltu ja tarkoitettu luonnonkynnelle. Se sopii niin kynsien lyhentämiseen kuin muotoiluun. Klikkaa kynsiviilan tuotesivulle TÄSTÄ.

Kynsinauhaöljy

Unohda epäsiistit, kuivat ja halkeilleet kynsinauhat. Öljyllä viimeistelet manikyyrin ja perikyydin. Pidä tätä yöpöydällä tai työpöydällä ja sipaise ennen nukkumaan menoa tai kahvitauolla, kauniiden kynsinauhojen ylläpito on helppoa!

Sisältää  yhdistelmän tehokkaita luonnonöljyjä, kuten avokadoöljyä, viinirypäleen siemenöljyä, auringonkukkaöljyä ja seesamiöljyä. Klikkaa kynsinauhaöljyn tuotesivulle TÄSTÄ.

OPI Kynsinauhaöljy

Usein kysytyt kysymykset

Miten kauan kynnet kestävät hyvinä?

Kesto on hyvin yksilöllistä, mutta testaajamme pitivät yhtä lakkausta keskimäärin 1-2 viikkoa. OPIn testeissä kesto oli keskimäärin 11 päivää.

Kesto riippuu toki paljon siitä millaista työtä tekee käsillä ja millaisella rasituksella kynnet ovat. 

Onko Infinite Shine verrattavissa geelilakkaukseen?

Infinite Shine-kestolakkaus on jotain tavallisen kynsilakan ja geelilakkauksen väliltä. Nro 2-sävylakkoja kutsutaan itse asiassa geelilakoiksi ja ne ovat jo sellaisenaan erittäin kestäviä.

Mitä primer tekee?

Primer ei ole perinteinen aluslakka. Aluslakan tavoin se toki estää kynnen värjääntymistä kynsilakasta, mutta Primer ”ankkuroi” seuraavat kerrokset kynteen ja antaa lakalle joustavuutta, jotta se ei halkeilisi ja kuluisi niin helposti.

Miksi tarvitsen glossin?

Gloss muodostaa värilakan kanssa sidoksen, joka pitää lakan kiiltävänä ja kestävänä. Se on pitkäkestoisen kiillon avaintuote ja se kovettuu valossa, muodostaen suojaavan kerroksen värilakalle.

Muista ravistaa glossia hyvin ennen käyttöä ja kääntää korkki tiukasti paikoilleen.Primer_Gloss_Set_OPI

Täytyykö minun käyttää kaikkia kolmea: primer 1, sävylakka 2 ja gloss 3?

Jos haluat lisätä lakan kestoa jopa useaksi viikoksi, käytä koko setti. Jos tykkäät vaihdella lakkasävyjä joidenkin päivien jälkeen, voit toki lakata pelkällä sävylakalla.

Jos haluan vain värittömän lakkauksen, voinko käyttää vain primeria ja glossia?

Voit toki testailla, mutta lähtökohtaisesti kestävä sidos muodostuu värilakan ja glossin välille. Siksi valikoimassamme on neutraalit sävyt Bubble Bath ja Dulce De Leche.

Kynsilakkani kului jo muutamassa päivässä? Mitä tehdä toisin?

  1. Muista käyttää primer eli ”aluslakka”. Se kiinnittää lakkauksen paremmin omaan kynteesi eli toimii ”tarttumapintana”.
  2. Pyyhkäise kynsistä ylimääräinen öljy tai käsivoide kynsilakan poistoaineella ennen aluslakkaa. Näin varmistat etteivät kynnet ole rasvaiset ja siksi lakkaus ei kestä.
  3. Muistithan laittaa glossia?

Kynsilakkani ei kovettunut, vaikka käytin ohuen kerroksen kaikkia?

Muistithan pitää reilun 5-10 minuuttia lakkauskerrosten välissä ja lopuksi?
Huomioi myös, että Gloss reagoi valoon. Olihan sinulla tarpeeksi valoisa paikka jossa toteutit lakkauksen? Auringonvalo tai tavallisen pöytälampun valo riittää hyvin. Vaikka gloss ei tarvitse uv-uunia, täytyy sen saada kovettuakseen tarpeeksi valoa.