K18-hiusnaamio – Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Hiustenhoidon mullistava, hiuksiin jätettävä K18-hoitonaamio on saavuttanut huippusuosion. K18 hiusnaamio palauttaa hiusten luonnollisen kunnon sekä keratiinirakenteen, jota erilaiset hiuskäsittelyt, kuten vaalennus, värjäys, rakenne- ja lämpökäsittelyt sekä mekaaninen käsittely vaurioittavat. Kenelle tuote sitten sopii ja miten sitä tulee käyttää?
Olemme testiryhmän kanssa testanneet tuotetta erilaisille hiustyypeille ja keränneet testikokemuksien sekä saadun asiakaspalautteen perusteella vastauksia kysymyksiin, joita eniten saamme K18 hiusnaamioon liittyen.

4

Kenelle tuote sopii?  

K18 sopii kaikille hiustyypeille. Olipa oma hiustyyppisi millainen tahansa, tulet huomaaman eron hiustesi kunnossa. Yksi tuote ei toki toimi kaikille hiustyypeille samalla tavalla, joten tutustutaan hieman erilaisiin hiustyyppeihin.  

 Erilaiset hiustyypit:

  1. Suora, liukas hius on se kenties perinteisin suomalainen hius. Toisilla hennompi, toisilla paksumpi. Tässä hiustyypissä jo ensimmäinen K18-hoito tekee upean kiillon ja vahvuuden.
  2. Taipusia ”salakihara” hius alkaa taipua, kun se on pesun jäljiltä märkä ja puristelet latvoja. Tässä hiustyypissä ensimmäisellä kerralla voit kokea hiusten kihartuvan paremmin ja tuntuvan jäntevämmiltä. Jatka käyttöä niin huomaat eron selkeästi.
  3. Kihara hius menee jopa korkkiruuville ja pitää kiharan kuivanakin. Tämä karkeampi hiuslaatu kaipaa aina K18-hoidon kaveriksi jätettävän hoitoaineen. K18-hoito tekee tälle hiustyypille erityisen hyvää, vahvistaen sitä. Jätettävä hoitoaine taas kosteuttaa ja silottaa hiuksen pintaa.
  4. Karkea kihara on todella vahva, jopa afrotyyppinen kihara. Tämäkin hiuslaatu hyötyy hoidosta juuri rakenteen vahvistamisen vuoksi.

Kaikissa hiuksissa on sama rakenne: ydin, kuitu ja pinnalla oleva suomukerros. K18 vaikuttaa kaikissa hiustyypeissä ei vain pintaan vaan aina kuitukerrokseen asti. K18 sopii yhtä lailla eri ikäisille hiuksille ja tyytyväisistä käyttäjistä löytyy lapsia ja nuoria sekä miehiä ja naisia.  

2

Miksi minun kannattaisi käyttää K18 tuotetta? 

Hiukset altistuvat päivittäin erilaiselle rasituksille, jotka vaurioittavat hiusten rakennetta. K18 auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen kunnon. Me  värjäämme ja vaalennamme hiuksiamme paljon. Hiuksiin käytetään erilaisia kemikaaleja ja muotoilutuotteita, harjataan sekä lämpökäsitellään (suoristetaan ja kiharretaan). Vaikka et altistaisi hiuksiasi millekään näistä, altistuvat ne ulkoilmassa auringon valolle, säävaihteluille ja ilmansaasteille. 
K18 hiusnaamio auttaa palauttamaan hiustesi luonnollisen kunnon, riippumatta hiustyyppistäsi tai millaiselle rasitukselle hiuksesi ovat altistuneet.  

Mitä K18 hiusnaamio sisältää ja miten se toimii? 

Tuote sisältää patentoidun K18-peptidin. K18-peptidi on ainesosa, joka hoitaa hiusta pintakerroksen alta. Tuote sisältää runsaasti luonnollisia tuotteita ja siitä on riisuttu kaikki mahdolliset synteettiset ainesosat pois.  Synteettiset ainesosat auttavat viemään K18-peptidin hiuksen kuitukerrokseen. 
Tuote korjaa hiusta ensisijaisesti sisältä päin, mutta hoitaa myös hiuksen pintakerrosta. K18-hoito ei tuo erityisesti kosteutta hiuksiin vaan nimenomaan korjaa ja vahvistaa hiusta. Tämä on terveiden hiusten ensimmäinen ja tärkein ominaisuus. Sen jälkeen lisätään vielä kosteutusta pintakerroksiin oikeilla pesu- ja hoitotuotteilla sekä jätettävillä hoitoaineilla ja öljyillä sekä muotoilutuotteilla. Ajattele K18-hoitoa seerumina ja muita hiustuotteita kosteusvoiteena tai meikkinä.

TESTAA sinulle sopivat Living Proof-shampoo ja hoitaine täällä.

Kuinka usein tuotetta tulee käyttää ja miten nopeasti se vaikuttaa?

Jos sinulla on karkeat hiukset, suosittelemme aluksi 6–8 kerran kuuria. Käytä siis jokaisen pesun jälkeen alkuun. Tämän jälkeen hoito kannattaa uusia noin kahden viikon välein. 

Jos sinulla on hennot ja/tai liukkaat hiukset, käytä aluksi 4-6 kertaa kuurina ja sen jälkeen joka toinen viikko. 

Riippuen hiustyypistäsi ja hiusten kunnosta, tulet näkemään muutoksia 1–3 hoitokerran jälkeen. Karkeampi ja kuivempi hiustyyppi vaatii useamman hoitokerran. Maltti on valttia, joten luota prosessiin! Lopputuloksena saat apua sähköisille, karkeille ja helposti takkuuntuville hiuksille.  

6

Miten tuotetta käytetään? 

K18 hiusnaamio on kuin iholle käytettävä syväkosteuttava seerumi, joten ennen käyttöä hiukset tulee pestä. Ostaessasi tuotteen meiltä, saat mukana syväpuhdistavan shampoon, jota suosittelemme käyttämään ensimmäisellä kerralla. Se toimii kuin kuorintavoide ja nimensä mukaisesti puhdistaa hiuksen niin silikoneista (ne estävät hoitonaamion imeytymistä), muotoilutuotteista, vedestä kertyneistä metalleista kuin ulkoilmasta hiuksiin tarttuneista epäpuhtauksista. Voit käyttää syväpuhdistavaa 1-2 viikon välein ja sitä ei tarvitse käyttää ennen jokaista K18-hoitokertaa.
Pesun jälkeen hiukset tulee kuivata pyyhkeellä. Tuote levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa neljä minuuttia. Tuotetta ei huuhdella pois, mutta vaikutusajan jälkeen voit halutessasi käyttää lisäksi muita hiuksiin jätettäviä hoito- tai muotoiluaineita. Hiuksia ei ole pakko föönata kuivaksi, eli lämpö ei vaikuta K18-peptidin toimintaan.  

Näin käytät tuotetta:

  1. Yksi pumppaus pullosta on noin 1 ml.  Lyhyt ja ohut tukka tarvitsee 1–2 ml / hoitokerta. Polkkamittaiset tai hieman yli olkapään mittaiset hiukset 3 ml. Pitkä ja varsinkin karkea luonnonkihara tukka vaatii enemmän, 4-5ml / hoitokerta.
  2. Hiero tuote ensin käsiin ja aloita tuotteet levitys hiuksiin latvoista. 
  3. Puristele latvoja ja lopuksi työstä ”viisipiikkisellä” tyvestä latvaan. Muista levittää tuotetta myös hiusten takaosaan.
  4. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. 
  5. Tämän jälkeen voit lisätä jätettävää hoitoainetta tai muotoilutuotteita ja kuivata hiukset. 

Tuotevinkit, joita voit hyödyntää käsittelyajan jälkeen

LP NO FRIZZ NOURISHING STYLING CREAM 236 1 (1)

Voinko käyttää tuotetta pidennyksille? 

Kyllä, voit käyttää K18 hiusnaamiota turvallisesti myös pidennyksille. Testasimme hoitoa useille käytöstä poistetuille pidennyksille, jotka olivat jo todella huonossa kunnossa. Pidennykset saivat kiiltoa, eloa ja jäntevyyttä. Suosittelemme hoidon 4 minuutin vaikutusajan jälkeen käytettäväksi vielä Nourishing Styling Cream-jätettävän hoitoaineen antamaan sileyttä ja lämpösuojaa.   

Voinko käyttää yhdessä muiden rakennepaikkaavien tuotteiden tai plex-hoitojen kanssa?

Kyllä, voit käyttää. K18 toimii eri tavalla kuin rakennepaikkaavat hoitoaineet tai plex-hoidot. Yksinkertaisesti ajateltuna K18 on hiuksille sama, mitä seerumi iholle. Se korjaa syvemmältä ja tehokkaammin. Plex-hoidot paikkaavat hetkellisesti, kuten kosteusvoide. Hoitoaineet taas toimivat kuten meikki eli ne siloittavat ja “meikkaavat” hiuksen pintaa aina seuraavaan pesuun asti.
Kerro kampaajallesi, että olet käyttänyt tuotetta. Mikäli sinulla on luottokampaaja, hän todennäköisesti huomaa hiustesi kunnon parantuneen. K18 -hoitoja toteutetaan myös kampaamoissa ja kotona tehtävä hoito on täysin samaa tuotetta kuin ammattilaisten käyttämä K18-hiusnaamio. Ammattilainen saattaa lisätä hiustesi värjäystarpeen ja kunnon arvioituaan vielä K18 hoitosuihkeen. Suihke on ammattituote ja sitä ei myydä kuluttajille. 

F42E17E6 F360 41FF 844B 23D292737BFA

Allekirjoittaneen hiusmuutos vuoden aikana, säännöllisesti K18-hoitoa käyttämällä. Vaalennuksista ja päivittäisestä lämpökäsittelystä huolimatta hiukset ovat vahvat ja kiiltävät.

Olen herkkä tuoksuille, voinko käyttää K18 hiusnaamiota? 

K18-hoitonaamiossa on ainesosana hajuste, joten jos sinulla on hajusteaineallergia, emme suosittele hoidon käyttöä. Moni hajusteille herkkä pystyy taas käyttämään K18-hoitoa kolmesta syystä: tuoksu on todella mieto, tuote laitetaan kosteaan hiukseen ja sitä laitetaan todella pieni määrä. Hiusten kuivaamisen jälkeen tuoksua tuskin huomaa. Tuoksumieltymykset ja herkkyydet ovat aina yksilöllisiä. Voit ostaa alkuun pienemmän 15ml koon: TUTUSTU TÄÄLLÄ 

Näyttökuva 2021 11 4 Kello 10.25.13

Onko K18 hiusnaamiosta hyötyä lyhyille hiuksille? 

Ehdottomasti. Erityisesti kahdessa tapauksessa:
1. Sinulla on lyhyet, voimakkaasti vaalennetut hiukset ja haluat pitää ne viileän tai pastellin sävyisinä. Hoito korjaa hiuksen rakennetta ja saa myös erilaiset sävytykset pysymään paremmin.
2. Sinulla on luonnonkihara tai permanentti ja haluat korostaa kiharoita. K18-hoito antaa kiharoille napakkuutta ja nostetta, koska se paikkaa kiharan hiuksen rakennetta.

7D3ED09A A4D1 4728 B013 67EFB1BCF651

Näin hoito vaikuttaa luonnonkiharaan jo yhden käyttökerran jälkeen.

CA8AB7DD 2AB6 4269 9E7E A32BF83849BF

Tässä tulos yhden käyttökerran jälkeen. Hiukset on viimeistelty Nourishing Styling Creamilla.