Jutan Suosikit

Esittelemme ylpeänä  JUTTA x SAVON x LIVING PROOF-yhteistyön loppuvuodelle 2021!
(testi tuotevalintaan alempana)
Jutta Larm on todella inspiroiva, helppoa kauneutta arvostava upea aikuinen nainen. Hän on mutkattomasti ja aidosti oma itsensä. Jutta ei pelkää puhua tarpeistaan naisena tai kiireisen arjen ilmiöistä ja hänen puheessaan on aina kannustava ja positiivinen sävy. Jutta on sarjayrittäjä, joka tekee valikoituja yhteistöitä. Me lähetimme Jutalle testiin Living Proof-tuotteita, joihin hän ihastui valtavasti. Lue eteenpäin niin kerromme lisää. Mutta tässä välissä pääset tutustumaan Jutan kanssa koottuihin joulun kampanjapaketteihin:

Jutan tuotteet

Jutan toiveina oli helppo hiusten hoito, hyvä kuivashampoo kiireiseen arkeen ja muotoilutuotteet hänen kuohkean luottokiharakampauksensa loihtimiseen.
Jutan hiukset ovat hennot ja hiuspohja herkkä sekä kuivuuteen taipuvainen. Tyvelle hän toivoi kohotusta ja hellävaraista pesua.
Jutalla on pidennykset, jolloin hiusten latvat ovat taas vahvempaa hiuslaatua ja kaipaavat hoitoaineelta kosteutta sekä sileyttä ja kiiltoa.
Kosteisiin hiuksiin suihkutetaan vielä pesun jälkeen kevyt, jätettävä hoitoainesuihke. Se antaa lämpösuojaa ennen hiusten kuivaamista.
Komboksi valittiin siis alla näkyvät: Full-shampoo, Frizz-hoitoaine sekä Perfecting Spray-hoitosuihke.

Vaikka Living Proofin tuotteet pidentävät pesuväliä, on Dry Shampoo-kuivashampoo arjen pelastaja treenien jälkeen tai ”kakkos/kolmospäivänä”. Kuivashampoon käyttö säästää hiuksia jatkuvalta pesemiseltä ja kuivaamiselta sekä uudelleen kihartamiselta. Tyvelle valittiin nosteeksi kuivaan hiukseen kohotusta ja karkeutta antava Texture Spray-suihke.
Pysyvien kiharoiden pohjalle on taas yksi luottotuote: Flex-hiuskiinne. Samalla tuotteella saadaan lämpösuoja, suojaa kosteudelta sekä kiinnitys! Niin helppoa!

Alta löydät lisää tietoa sarjasta ja Jutalle valikoiduista tuotteista. Muotoilutuotteet ja jätettävät hoitoaineet sopivat kaikille hiuslaaduille, mutta shampoo/hoitoainevalinta on aina yksilöllinen. Siksi teimme sinulle testin, jolla voit testata sinun hiuksillesi sopivat tuotteet:

 

Testaa sinulle sopivimmat
Living Proof shampoo & hoitoaine

Aloita testi
Minkä pituiset hiuksesi ovat?
Seuraava

Mikä Living Proof?

Living Proof on amerikkalainen tiedemiesten ja huippukampaajien kehittämä hiussarja, jonka taustalla on valtavasti patentteja – sinulle, jonka luottotuotteiksi kelpaavat vain maailman parhaat. Sarjan ensimmäisiä mainoskasvoja oli muuten upeista hiuksistaan tunnettu Jennifer Aniston.

Tärkeintä tämän sarjan tuotteissa on Living Proofin kemistien kehittämät molekyylit, jotka mm. korvaavat monissa hiustuotteissa käytetyt raskaat silikonit. Silikonit tekevät hiuksista toki sileät, mutta samalla ne kertyvät hiuksiin, tehden niistä raskaat ja helposti rasvoittuvat. Living Proofin silikonia matkiva molekyyli on kevyt. Se antaa kiiltoa ja selvittää hiukset, muttei latista hennoimpiakaan hiuksia tippaakaan.

Toinen tärkeä molekyyli antaa hiuksille kuohkeutta, eikä jätä hiuksiin ollenkaan tahmeaa tunnetta! Tyypillisen suomalaisen hennon hiuslaadun omaavat rakastavat Living Proofin Full-tuotteita juuri siksi. Kolmas molekyyli hylkii likaa eli hiukset pysyvät pidempään puhtaina ja pesuväli pitenee. Tämän ominaisuuden hyötyjä tarvitsee tuskin enempää selittää – kerrassaan parasta!

Neljäs ”terveen hiuksen molekyyli” korjaa, kosteuttaa ja ravitsee. Lisäksi kaikissa tuotteissa on valmiiksi värinsuoja ja sulfaatittomuuden ansiosta Living Proofin tuotteet ovat erittäin hellävaraisia värjätyille hiuksille.

 

”Valitsin Living Proofin tuotteet verkkokauppaani 17 vuoden kokemuksella kampaamoalasta. Halusin tarjota asiakkaillemme helppoa ja tehokasta hiustenhoitoa.”

Meikkitaiteilija/hiusmuotoilija ja Studio SAVONin omistaja Kati Mouhu