Esittelyssä uusi Curl-sarja

Living Proofin Curl-sarja on tarkoitettu juuri sinulle, jolla on taipuisat tai kiharat hiukset ja haluat korostaa kiharoitasi. Kaikki Curl-sarjan tuotteet sisältävät Healthy Curl Complex-teknologian, joka ”pinnoittaa” kiharan hiuksen, vahvistaen ja kosteuttaen sitä. Kiharat ovat erotellummat, kimmoisammat ja kiiltävämmät. Sarja ei tee suorista hiuksista taipuisia tai kiharoita.

Healthy Curl Complex = (1)

Tutustu tästä tuotevalikoimaan: Curl-tuotteet

Testiryhmä

Haimme alkuvuodesta sarjalle testaajia asiakkaistamme. Testiryhmäläisillä oli joko laineiset, taipuisat hiukset tai selkeästi muodostuvat kiharat. Isoimpana ongelmana oli pörröisyys ja kiharan ”laiska” muodostuminen.
Testaajat olivat käyttäneet ennen Living Proofin kosteuttavia tuotteita (pääosin Restore- tai Frizz-sarjaa) ja meille oli tärkeää saada mielipiteitä sekä vertailua uudesta sarjasta. Valitsimme niin hentoja kuin karkeampia hiuslaatuja ja eri mittaisia pituuksia. Testiryhmässä oli värjättyjä, vaalennettuja ja permanentattuja sekä käsittelemättömiä (myös lasten ja miesten) luonnonkiharia hiuksia:

736185B1 73ED 41F3 A4EB 35AB751CF4E5

Tulokset olivat loistavia: kiharat muodostuivat osalla jo ensimmäisen pesukerran jälkeen selkeämmiksi ja kimmoisammiksi. Karkeat hiuslaadut olivat pehmeämpi ja kiiltävämpiä. Lyhyissä hiuksissa jätettävät muotoilevat hoitotuotteet jaksoivat nostaa kiharat todella upeiksi. Kun shampoon ja hoitoaineen käyttöä jatkettiin, olivat kaikkien hiukset myös silminnähden paremmassa kunnossa.
Testitulosten perusteella valitsimme alkuun kompaktin viiden tuotteen valikoiman: shampoo ja hoitoaine, kaksi jätettävää muotoilevaa hoitoainetta ja hiusöljy. Nämä vakuuttivat testiryhmämme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä tuotteista minun kannattaa aloittaa?

Aloita shampoolla ja hoitoaineella. Ne sopivat hennoimmallekin kiharalle ja esimerkiksi lasten käsittelemättömille hiuksille. Huomaat kyllä muutaman käyttökerran jälkeen, tarvitsetko jätettävää muotoilevaa hoitoainetta tai öljyä lisäksi.

5

Kumpi on minulle parempi jätettävä muotoileva hoitoaine: Enhancer vai Elongator?

Jos sinulla on paksut ja/tai karkeat hiukset ja kaipaat pesun jälkeen aina todella kosteuttavaa jätettävää hoitoainetta, valitse Elongator. Elongator toimii niin tiukassa kiharassa kuin pörröisissä laineisissa hiuksissa. Se on erittäin kosteuttava ja muodostaa kiharan todella kauniiksi ja ennen kaikkea sileäksi. Tässä Malissan kokemus shampoo + hoito + Enhancer-setistä:

”Aivan kuin olisin tehnyt kiharat puikolla!”

2

Jos sinulla on hennot/pehmeät kiharat, valitse Enhancer. Enhancer napakoittaa kiharaa, mutta ei ole liian raskas. Muista, että erittäin pieni määrä riittää. Leonnan (ensimmäinen alla, käytössä shampoo + hoito + Enhancer) hennot ja pehmeät kiharat nousivat upeaksi kiharapehkoksi ja epämääräinen kihara erottuu selkeämmin ja kauniimmin.

Hanna oli noudattanut aiemmin Curly Girl-metodia ja hänen pitkät, vaalennetut kiharansa jaksoivat kihartua upeasti. Erityisen iloinen Hanna oli hiusten kohentuneesta kunnosta.

3

1

Voinko käyttää vain muotoilevaa hoitoainetta tai öljyä?

Testiryhmän kokemusten perusteella shampoo ja hoitoaine olivat tärkeimmät tuotteet. Seuraavaksi suosituin oli öljy. Suosittelemme aloittamaan kiharan ”elvytyksen” shampoosta ja hoitoaineesta, koska nämä ovat tärkeimmät kiharat kaverit. Shampoo on erittäin kermainen ja hellästi pesevä – siis täydellinen luonnonkiharalle! Hoitoaine taas antaa kiharalle sen tarvitseman kosteuden, joka auttaa kiharaa muodostumaan paremmin.

Jos ostan vain yhden tuotteen, mikä se olisi?

Tämä riippuu hiuslaadustasi. Jos sinulla on karkea hius ja käytössä jo esim. Frizzin shampoo ja hoitoaine, ota kaveriksi Curl Oil. Se antaa upean kiillon ja ravitsee kiharaa.
Jos hiuksesi ovat hennot ja pehmeät, mutta kihara ei muodostu kunnolla, kokeile hoitoainetta nykyisen shampoon kaveriksi. Lisähoitoteho ei mene koskaan hukkaan.

Sopiiko sarja Curly Girl-metodiin?

Tuotteet eivät ole ”Girly Girl approved” vaan perustuvat Healthy Curl Complex-teknologiaan. Ne ovat silikonittomia, kuten kaikki Living Proofin tuotteet ja niitä voi käyttää täysin samoin kuin metodiin sopivia tuotteita. Enhancer ja Elongator sopivat erinomaisesti käytettäväksi ennen ploppausta. Testiryhmässämme oli asiakkaita, jotka ovat olleet metodilla ja päätyivät vaihtamaan Curl-sarjaan, koska tulokset olivat heidän mielestään vaikuttavampia.
Jos noudatat metodia, tässä lista metodiin sopivista Living Proof-tuotteista:

F29D5242 3EE1 4F32 8F75 067E529D09D3

Onko tuotteissa voimakas tuoksu?

Tuotteissa on selkeä tuoksu ja emme suosittele Living Proof-tuotteita, jos sinulla on hajusteyliherkkyyttä tai allergiaa. Jos olet herkkä tuoksuille, on kokemus aina yksilöllinen ja suosittelemme testaamaan, aloittaen poishuuhdeltavista tuotteista.
Curl-tuotteiden tuoksu on todella miellyttävä: hedelmäinen ja kesäisen kukkainen, hieman parfyymimäinen. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat miedommin tuoksuvia ja hiukseen jätettävistä tuotteista voimakkain tuoksu on öljyssä.

4

Mikä on olennaisin ero Curl Oilin ja Vanishing Oilin välillä?

Vanishing Oil sopii kaikille hiuslaaduille. Curl Oil on taas tarkoitettu nimenomaan luonnonkiharalle ja se sisältää Healthy Curl Complex-teknologian, joka vahvistaa ja kosteuttaa kiharaa hiusta.

C74F6E5B 1015 40F2 B5F2 6E3965062D3D

Minulla on ollut käytössä Frizz- ja Restore-sarjoja. Pitäisikö vaihtaa tähän?

Jos haluat pitää hiukset kiharana, ehdottomasti! Jos taas pääsääntöisesti suoristat hiuksiasi, pysyttele Frizz-sarjan shampoossa, hoidossa, jätettävissä hoitoaineissa ja hiusöljyssä. Restore on loistava antamaan kiharille hiuksille kosteutta ja vahvuutta, mutta Curl-tuotteet ovat todella kokeilemisen arvoisia, jos pidät kiharasta hiustyylistä.

Sopivatko tuotteet lapsille?

Ehdottomasti! Lapsilla on useimmiten käsittelemättömät hiukset, joten suosittelemme aloittamaan shampoosta ja hoitoaineesta. Testiryhmämme lapsilla mm. oli hennot ja kuivat hiukset ja niihin riitti shampoo + hoitoaine-yhdistelmä. Karkealle, paksulle ”kiharapehkolle” otettiin shampoon ja hoidon kaveriksi taas Elongator sekä öljy.

6